intuitiv spirituel healingEN

Spirituel Healing

Intuitiv Spirituel Healing - hvad er det?

Healing er en hellig gammel teknik, som har været brugt i de østerlandske kulturer gennem tusinder af år. Ordet healing stammer fra det latinske ord for "hellig" eller "helhed". Forbedret helbred er intet mindre end genskabelse af erindringen af at være "hel" igen. Vi mennesker består af energi. Denne energi er tæt i strukturen, og vi kender den som vores kroppe med hud, knogler, indvolde - plus den del, som hverken kan vejes eller måles, nemlig vores tanker og følelser. Når der sker en ubalance i vores energisystem, oplever vi det som at være blevet syge. Ubalancen kan være af fysisk eller psykisk art eller begge dele, og for at få det godt igen, har vi brug for at få genetableret balancen i vores system - vores krop, vores psyke og sjæl.

En dygtig healer kan hjælpe en patient med at frigive de livskræfter, som omgiver os og flyder gennem alt, som er levende for at "frigive" enhver ubalance i vores fysiske, følelsesmæssige og spirituelle selv. Når din krop bliver hjulpet til at huske, hvem du virkelig er, da er du helbredt. Healing er kærlig energi, som overbringes fra healeren til den, der har brug for hjælp. Healing er en genetablering af energier, der hvor en ubalance er.

Hvem kan have glæde af at modtage healing?

Enhver kan have glæde af at modtage min healing uanset alder, tro eller livsomstændigheder, specielt hvis du: har smerter eller sygdom lider af stress eller spændinger slås med afhængighedsproblemer ønsker en medicinfri og operationsfri metode til at opnå smertefrihed har prøvet traditionelle medicinske behandlinger uden succes søger velbefindende gennem selvhealing.

Den måde, hvorpå jeg healer, er til ekstra stor gavn for de mennesker, der har mod på at arbejde lidt videre med sig selv spirituelt og følelsesmæssigt, og som er parate til at arbejde videre med de impulser, der via mig bliver viderebragt til dem.Jeg har haft succes med så forskellige ubalancer som migræne, øjenbetændelse, spændinger, rygproblemer, manglende livslyst, psykiske problemer, etc. etc...Det er som oftest ikke muligt at sige på forhånd, hvor grænsen for helbredelse går, eller om der overhovedet er nogen grænser.

Hvordan en healing forlober

Jeg har den specielle gave, at jeg med min hånd kan finde det eller de steder, hvor der er en ubalance, og baseret på dette giver jeg healingen. Som oftest får jeg samtidigt at vide, hvad der er årsag til ubalancen/problemet, og ud fra dette taler jeg om, hvad der kan gøres for at få en afklaring og løsning på problemet for på den måde at få genskabt en balance i helheden. Du sidder fuldt påklædt på en stol, mens jeg lægger mine hænder der, hvor der er behov for healing. Imens healingen foregår, vil jeg spontant tale med dig om de ting, jeg fornemmer, jeg skal tale med dig om, og du kan selv til hver en tid tale med mig om det, du evt. gerne vil tale om. Det "eneste" du behøver at gøre er at modtage den gave, healingen er og kan blive for dig.

Jeg holder også foredrag om healing/selvhealing - hjælp/selvhjælp. Du kan emaile og forespørge om muligheden for at få afholdt et foredrag.

hypnose KøbenhavnAnsvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person