beam terapi DanmarkEN

Beam Terapi™

Hvad er Beam Terapi™

Den bioenergetiske Emotional Access Metode (BEAM™) er en forsimplet og alligevel bemærkelsesværdig effektiv adgang til at frigive uforarbejdede følelser og de negative effekter, de har på mennesker som individer. Traumatiske oplevelser kan nemt forhindre en person i at opnå sand lykke eller leve en sundere livsstil. Udviklet af Dr. J. K. Beattie, BEAM ™ terapi er en chakra-baseret procedure, der er specielt designet til at løse disse problemer, så du kan frigøre dig fra de lænker fra fortiden og leve et bedre liv.

Den langvarige forgiftning af tidlige traumatiske oplevelser

Tidlig traumatisk oplevelse kan betragtes som en form for gift, som har skadelige virkninger på en persons opfattelse, adfærdsmønstre og sundhed. Selvom begivenheden allerede er hændt for måneder eller år siden, dens tilknyttede toksiner sidder stadig dybt i personens energifelter. Disse erfaringer har tendens til at blive til livsændrende begivenheder, især når det sker for personer under 14 år.

Traumer kan i sidste ende føre til utilfredshed i livet, dysfunktionelle adfærdsmønstre, samt dannelsen af negative kerne overbevisninger og opfattelse. Da giften fortsætter med at gøre skade, er uønskede egenskaber styrket og gjort til en del af en persons karakter.

Indvirkning på sundheden

Ubearbejdede følelser kan manifestere sig som sygdomme. En person, som bærer en masse følelsesmæssig bagage og negativt ladede tanker med sig, er mere udsat end andre for en bred vifte af sygdomme. Ifølge læge Eric Robins er uforløste følelsesmæssige problemer den dybereliggende årsag til 85 procent af alle sygdomme. Lige præcis hvilken sygdom, du udvikler, er afhængig af toksiciteten af de traumatiske oplevelser, du har været igennem. Nogle mennesker har tendens til at blive mere irritable, mens andre udvikler konkrete lidelser, såsom mavesår, gigt og kræft.

Husk på, at ubearbejdede følelser har en akkumulerende effekt på dens bærere. Jo tungere en persons følelsesmæssige bagage er, desto mere dysfunktionel bliver han/hun i alle aspekter af sit liv.

Hvordan Beam Terapi™ virker

Beam Terapi™ virker ved effektivt at fjerne de giftstoffer, som er efterladt i en persons energifelt. Denne chakra-baserede procedure anvendes i kombination med følelser / toksin vibrationsfrekvenser ved dermed at fjerne følelsesmæssig bagage (og toksiner), som tynger folk ned. Det ændrer også, på en hurtig og effektiv måde, negative kerneoverbevisninger, forvrænget perception, negativ mental programmering, og dysfunktionelle adfærdsmønstre.

Uanset hvilke underbevidste eller bevidste problemer, du kæmper med, er der en universel trin-for-trin-proces, der er involveret i hver eneste session, der beskæftiger sig med disse spørgsmål. Det første skridt er at identificere de ubearbejdede følelser. Herefter bliver negativt ladede erindringer bragt op til overfladen, og klientens negative opfattelser og overbevisninger bliver omformuleret (omdannet). Disse erindringer er derefter på en neutral /positiv måde bragt i harmoni med klientens energifelt.

Session Information

Klienter bør drikke masser af vand før hver session, idet ordentlig hydrering er afgørende for en nøjagtig muskeltest. Behandleren vil derefter gå videre med at udføre flere tests for at sikre, at din energi strømmer, som den skal. Dernæst bliver små ’flasker’, som er præget med energiske frekvenser, der er relevante for behandlingen, placeret ved siden af din krop. Efter dette vil dine 14 energichakraer blive stimuleret ved hjælp af specielle teknikker.

Nogle klienter siger, at traumatiske erindringer glider ind i deres bevidsthed, mens de lukker øjnene. Nogle har sammenlignet deres oplevelser med at se en film. Den stress, der oprindelig føltes, da det skete, genopleves IKKE. På det tidspunkt under sessionen vil dit sind omformulere mindet, så det fremstår i et neutralt eller mere positivt lys.

Hvordan klienter har det efter Sessioner

Nogle klienter siger, at de føler sig styrket med positivitet efter deres første par sessioner. Deres følelsesmæssige bagage bliver lettere, efterhånden som de oplever fremskridt gennem hver session. De føler mindre stress, og er i stand til at reagere mere positivt i sociale relationer, og er i øvrigt mere afslappede, når stressede situationer opstår. Fysisk ubehag, som tidligere kan have generet dem, lindres, og de vil ofte mærke en styrket selvtillid. Social angst og andre tanker, som var drevet af frygt, ophæves gradvist.

Klienterne begynder at føle sig mere motiverede, hvilket giver dem mulighed for at forfølge de ting, de virkelig ønsker i livet.

Lige efter afslutningen af en session siger nogle klienter, at de føler sig trætte. Dette er en naturlig kropslig reaktion, idet deres celler vibrerer med forøget hastighed, hvilket kræver en vis grad af indsats. Hvorom alting er; efterhånden som de gennemgår flere sessioner, vil de resultater, de oplever, blive bedre og bedre.

Er Beam Terapi™ sikker?

Ja. Beam Terapi™ fjerner systematisk lag af negativitet omkring en person. Tempoet, og mængden af ubearbejdede følelser, som skal fjernes, bestemmes af klientens Højere Selv i stedet for at basere det på, hvad klienten eller behandleren finder passende. På grund af denne behandlingsmetode skal du ikke bekymre dig om at opleve nogen negative bivirkninger under eller efter behandlingen.

Hvem er ideelle kandidater til Beam Terapi™?

Beam Terapi™ er ideel for dem, der er ulykkelige eller usunde på én eller anden måde. Denne behandling kan hjælpe dig med at håndtere spørgsmål vedrørende fysisk sundhed, uønsket adfærd, en usund mental tilstand og problemfyldte forhold. Mennesker, der er tynget af økonomiske problemer, deres karriere, konstant bekymring, og afhængighed, finder programmet overordentlig hjælpsomt. Desuden kan BEAM ™ Terapi anbefales til dem, der har problemer med at håndtere en elsket persons død, som oplever skilsmisse, eller som har andre relevante bekymringer.

Behandlingen er ideel for folk i alle aldre, da den ikke kræver, at klienter kan tale eller forstå proceduren i sin helhed. Endnu vigtigere er det, at det er fantastisk for alle, der ønsker at give slip på fortiden, så de kan begynde at leve i nuet, og derigennem bevæge sig hen imod en lysere fremtid.

Hvilke sundhedsproblemer er denne procedure vellykket imod?

De særlige teknikker i forbindelse med denne procedure gør den effektiv til behandling af en meget bred vifte af sygdomme. Folk, der kæmper med lidelser såsom adfærdsmæssig dysfunktion, social / læring / personlighedslidelser, svær bipolær / OCD og autisme, vil drage fordel af BEAM ™ Terapi. Enhver person, der lider af astma, allergier, leddegigt, dissemineret sklerose, kronisk træthedssymptom plus andre sygdomme, kan finde lindring med denne behandlingsmetode.

Hvor lang tid tager det at blive helt fri?

Resultaterne, som man oplever gennem BEAM ™ Terapi, varierer fra person til person. Afhængig af din alder og tyngden af din følelsesmæssige bagage, skal du måske gennemgå fra én til 65 sessioner. Jo yngre du er, jo færre sessioner kræves der.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person