reconnective healingEN

Reconnective Healing

Overblik

Reconnective Healing® (i Danmark kaldet Genetablerings-healing) er ofte en livs-ændrende oplevelse, som ved hjælp af nye frekvenser tillader krop, sjæl og ånd at heale. Til forskel fra Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong, eller Pranic Healing, er Reconnective Healing® ulig enhver anden form for healing, du nogensinde har oplevet.

"Hvis du er heldig, vil din healing komme i den form, som du forventer. Hvis du er virkelig heldig, vil din healing komme i en form, du aldrig nogensinde endda havde drømt om - den form, som Universet har planlagt for dig." - Eric Pearl

Disse yderst følelige energier er initieret via din Reconnective Healer™ i starten af din session, og fortsætter med at arbejde med og i dig længe efter din session er slut. Gennem din medvirken i disse sessioner, vil du blive forandret og afstemt til at virke og fungere på en højere frekens end nogensinde før.

Session Information

Påklædning: Bær komfortabelt tøj som er passende for sessionen. Husk på at du vil ligge afslappet på ryggen på en massage briks med ansigtet vendt opad (skoene tages af)

Dufte: Undgå parfume og brugen af duftende sæber, hårshampooer og eller hud produkter førend dine sessioner. Sessioner bør holdes så duftfri som muligt.

Smykker: Det er helt OK at beholde dine smykker på, så længe det er komfortabelt for dig at bære under sessionerne.

Sindelag: Gennem sessionen vil du blive bedt om at ligge ned på en massage briks, lukke dine øjne og slappe og slippe alle tanker. Det er bedst at være i en tilstand af forventning gennem sessionen og til at tillade, hvad der end skal, kan og vil ske. Gennem disse sessioner er det ikke nødvendigt og rent faktisk ikke anbefalelsesværdigt, at du mediterer, beder eller er opsat på et bestemt udkomme. Velkom oplevelsen, med viden om at du deltager i en positiv og spændende proces, som er bragt til dig fra Gud/Kærlighed/Universet (vælg selv), med den hensigt at give dig nøjagtigt, hvad du har brug for lige netop nu.

Tid: Reconnective Healing™ sessioner varer typisk 45 minutter, og en til tre sessioner er normalt anebefalet.

The Reconnection™ foregår altid over to sessioner, som ideelt set foregår på lige efter hinanden dage.

Pris: Den totale pris for The Reconnection™ er $333. Reconnective Healing™ sessioner bliver prissat induviduelt af din healer.

For at lære mere: Besøg hjemmeside for at bestille Eric's bøger, og læse mere om healing oplevelser, og til at lære mere om den fantastiske historie om The Reconnection™ www.TheReconnection.com

Personlig Reconnection™

Oprindeligt var meridian linierne (somme tider kaldet akupunktur linier) på vore kroppe forbundet med et ´ledningsnet´, som omringer hele jordkloden. Disse lednings linier var designet til at fortsætte ud og forbinde os til at langt, langt større lednings net, som skulle forbinde os til hele universet. På et tidspunkt blev vores forbindelse til det net afbrudt.

The Reconnection™ bringer ind "nye" axiatonelle linier, som gør det muligt for os at standardisere unikke vibrations planer og frekvenser for healing og til syvende og sidst til gavn for vor evolution. Disse axiatonelle linier er en del af et parallel- dimensionel kredsløb, som er baseret på den basiske energi for fornyelse funktioner af den menneskelige krop.

The Reconnection™ (Gen-Etablereringen™) bringer ind og aktiverer disse nye linier og tillader dermed en udvekslen af lys og information, genetablering af DNA strenge og og genetableringen af 'strings' (dette sker samtidigt eller parallelt på parallelle planer af eksistens).

Bemærk: Selvom det ikke kræves, anbefales det, at du oplever 1-3 -3 Reconnective Healing ™ -sessioner, inden du modtager din personlige Reconnection ™.
Kontakt din Reconnective Healing Practitioner ™ for at få flere oplysninger.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person