mindscapingEN

Mindscaping

Hvad er Mindscaping?

Mindscaping er metode til at få adgang til en klients ubevidste sind og dybeste tilbageholdte tanker og overbevisninger. Processen fjerner det meste af behovet for langvarig, detaljeret samtaleterapi og giver mig næsten øjeblikkeligt dyb og personlig indsigt i din mentale tilstand. Ved brug af Mindscaping er jeg i stand til hurtigt at få adgang til vigtige oplysninger om dine tanker mønstre, hvilket giver os mulighed for med det samme at begynde vores arbejde sammen.

Som de fleste former for terapi er Mindscaping noget, der altid har eksisteret, men som først for nylig er blevet defineret og udviklet som et redskab af Dr. Mike Mandel. Metoden kombinerer elementer fra Time Line Therapy ™, Ericksonian hypnose, NLP, The Cube system personlighedstype, og jungiansk symbolik og arketype. Jeg fik mulighed for at studere Mindscaping med Dr. Mandel personligt og har haft stor succes med at skabe gennembrud hos mine klienter ved hjælp af denne terapi.

Hvordan kan Mindscaping hjælpe mig?

Mindscaping er unik, fordi den kan bruges sammen med næsten enhver form for terapi og kan hjælpe os til hurtigt at udvikle vores terapeutiske forhold at komme i gang - hvilket betyder at det kan hjælpe med næsten ethvert problem, du kan blive konfronteret med.

Det kan være nyttigt at bestemme roden af en negativ adfærd, overbevisninger og følelser, hvilket giver os mulighed for at tackle disse årsager, så der næsten øjeblikkeligt er forbedring. Mindscaping er mest nyttig m.h.t. at få adgang til tidligere traumer - alt dette uden at vi behøver at tale om det pågældende traume som sådan.
Hvis du føler dig alt for stresset eller negativ, eller hvis du har haft nogen problemer med at forbinde med en terapeut i fortiden, kan Mindscaping være uvurderlig i den forbindelse.

Resultaterne taler for sig selv

En af de bedste ting ved Mindscaping er, at klienterne er i stand til at mærke fordelen ved forbedringen med det samme. Hvis du er overvældet af dårlige følelser, kan vi arbejde sammen om at hjælpe dig til at føle dig en smule bedre med det samme! Vi kan tale om alle aktuelle kriser, du end oplever, inden vi bruger terapien til at skabe gennemgribende ændringer i dit syn på livet.
Mind scaping arbejder via din underbevidsthed og overbevisninger, der driver din opførsel, dine holdninger og din følelse af velvære - og du er måske uvidende om negative ting i din underbevidsthed, der bidrager til problemerne i dit liv .

Til sidst er Mindscaping forbløffende, fordi det kan bruges til at afhjælpe næsten ethvert problem, du evt. bliver konfronteret med. Jeg kan arbejde med dig påi forbindelse med stress, følelsesmæssig smerte, tidligere traumer, impulskontrol, immunsystems problemer, angst, panik, eller andre problemer i dit liv.

Den bedste ting om Mindscaping er følge effekt, det vil have i dit liv. Du har måske ikke indset hvor stor en effekt skjulte traumer, tanker og trossystemer kan have på dit liv. Håndtering af disse spørgsmål vil hjælpe ikke kun de specielle problemer, du står over for, men du vil se en forbedring af din generelle følelse af sundhed og velvære, når du har korrigeret disse tankeprocesser.

Hvornår vil jeg få det bedre?

Terapi er en meget personlig og kompliceret proces, og hver patient kommer med forskellige mål for deres terapi. På grund af det er det vanskeligt at sige præcist, hvor mange sessioner du evt. har brug for.

Hvad der er så fantastisk vedr. Mindscaping er, at du vil føle dig bedre tilpas efter én behandling. Grundet hvor personlig og dyb terapien er, har patienter meldt tilbage om bedre humør, følelse og holdning i dagevis efter en behandling med stigende forbedring efter hver session.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person