hypnose eftEN
Margit hypnoseterapi healing

Tid til forandring

Curo.net er en professionel og omsorgsfuld hjemmeside hjemmeside, der er dedikeret til dig og er en hjemmeside, der behandler alle med værdighed samt stærkt prioriterer vigtigheden af at kende til mental sundhed;
Stop med at leve med unødvendig smerte og begynd at tro på, at din stress og angst ikke behøver at bestemme over dit liv længere. Du kan forvente at modtage specialiserede løsninger, der er designet til at hjælpe dig med at overvinde dine psykologiske grænser, samt takle din smerte eller frygts rødder.
Læs videre, for at tilegne dig mere viden om mulige behandlinger, der kan ændre din fremtid.
Jeg, Margit Cathrine, vil personligt hjælpe dig med at komme over eventuelle psykologiske behov for at sikre, at du føler dig godt tilpas, samtidig med jeg har forståelse for, hvordan stressende faktorer kan have indvirkning på dig.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid

hypnose selvtillid

Hypnose

Hypnose er en ændring af mental tilstand fremkaldt af forslag, som frembringer en afslappet tilstand af fokuseret opmærksomhed. I denne tilstand er det muligt at udforske det underbevidste og finde hovedårsagen til adskillige mentale og fysiske problemer

gastrisk bånd vægttab

Virtuel Gastrisk Bånd

Vægttabshypnose via gastrisk band er en behandling, der er designet til at hjælpe dig med at tabe dig, uden omkostningerne og komplikationerne, der typisk forbindes med vægttabsoperationer.

mindscaping nye tanker

MindScaping

Mindscaping er metode til at få adgang til en klients ubevidste sind og dybeste tilbageholdte tanker og overbevisninger.

beam terapi slip fortiden

Beam Terapi

Den bioenergetiske Emotional Access Metode (BEAMâ„¢) er en forsimplet og alligevel bemærkelsesværdig effektiv adgang til at frigive uforarbejdede følelser og de negative effekter,

oldpain2go giv slip på smerte

OldPain2Go

OldPain2Go er en certificeret terapimetode, hvor man finder frem til den fysiske smertes underbevidste effekter, og supplerer med lindringsteknikker, uden anvendelse af medicin.

reiki healing

Reiki

Ordet Reiki (udtalt Ray-Key) er japansk kanji for universel livs-kraft energi. Reiki er en japansk holistisk, let berørings, energi-baseret behandlingsform.

reconnective healing københavn

Reconnective Healing

Reconnective Healing® (i Danmark kaldet Genetablerings-healing) er ofte en livs-ændrende oplevelse, som ved hjælp af nye frekvenser tillader krop, sjæl og ånd at heale.

spirituel Healing

Spirituel Healing

Healing er en hellig gammel teknik, som har været brugt i de østerlandske kulturer gennem tusinder af år.

eft emotionel frihedsteknik

EFT

Teknikken er i sin oprindelse baseret på opdagelser gjort i slutningen af 80’erne af Dr. Roger Callahan, og han kalder den TFT (Tanke Felt Terapi).

Opnåelse af spirituel og følelsesmæssig healing

Mit mål her hos curo.net er at hjælpe mine klienter med at opnå healing og helhed gennem hypnoterapi og andre alternative behandlingsmetoder. Jeg er klar over, at mange evt. ikke har hørt om disse teknikker før, og at den årsag ønsker at vide mere, inden de booker en tid. Jeg er her for at gøre din rejse så komfortabel og stressfri som overhovedet muligt ved at bringe dig den rådgiving, du har brug for.

Curo.net giver en ærlig tilgang til forskellige metoder til at udforske sindet. Selvom du måske tidligere har følt dig frustreret over ikke at få svar fra læger, psykologer eller psykiatere , vil curo.net kunne give dig dybdegående information og løsninger via forskellige teknikker, som du kan prøve.

Jeg vil sikre mig, at enhver har mulighed for at bruge hjemmesidens nyttige og professionelle faciliteter. Hvis du ønsker at arrangere en hypnose session eller finde ud af et tilbud på en specifik hypnose plan, så tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen , der er på hjemmesiden.

Jeg tilbyder en række nyttige faciliteter, såsom blogs og artikler, som vil give dig en stor indsigt til:

Hypnose/Hypnoterapi er en proces, hvor jeg hypnotiserer klienter, så de opnår en søvnlignende sindstilstand. I denne tilstand er det muligt at udforske det underbevidste for at finde hovedårsagen til adskillige mentale og fysiske problemer.

Virtuel Gastrisk Bånd hypnose-Vægttab via gastrisk bånd er en behandling, der er designet til at hjælpe dig med at tabe dig uden omkostningerne og komplikationerne, der typisk forbindes med vægttabsoperationer.

OldPain2Go er en behandling, der tilbyder smertelindring uden brug af medicin. Metoden arbejder med fysisk smerte på det mentale niveau og undgår derved langsigtede bivirkninger ved brug af medicin.

Beam Terapi ™ kan hjælpe med at identificere og berolige traumatiske områder i din fortid og hjælpe med at frigøre de tilsvarende negative følelser. De opbyggede uforarbejdede følelser fra fortiden har evt. potentielt manifesteret sig gennem nuværende problemer i din krop.

Reiki er en metode til at lette langvarig kronisk stress og give afslapning i dit sind og krop. Behandlingen virker ved at fremme strømmen af højere energier gennem kroppen samt befri kroppen for toksiner og give healing for en række lidelser. Det fungerer typisk godt sammen med andre terapibehandlinger.

Reconnective Healing er healing, men går ud over reiki. Det er en proces med at bringe balance og korrekt genforbindelse til universet. Reconnective/Genforbindelse arbejder med nye energier i universet for at bringe healing.

EFT (Emotional Freedom Techniques) er en anden fordelagtig behandling, der hjælper med at reducere den lange proces med traditionel psykoterapi. Det ligner akupunktur uden brug af nåle.

Spirituel healing er en oldgammel teknik, hvor man genetablerer balancen ved at overføre healing fra healenen til klienten.

Online Sessioner Hypnose session er tilgængelig for et overkommeligt gebyr; du kan blot bestille din tid hos mig i kontakt formen, og du kan foretage din betaling på hjemmesiden uden brug af ekstra betalingsoplysninger.

Hjemmesiden tilbyder også forskellige hypnose MP'3er, der vil hjælpe dig med at komme over, hvad du end har det svært med, når det passer dig; disse MP3'er kan hjælpe dig med at øge din selvtillid, stoppe med at ryge, hjælpe med dine sovevaner og meget mere.

hypnose