hypnose eftEN

Velkommen til curo

Curo.net er en professionel hjemmeside, der er dedikeret til dig. Jeg, Margit Cathrine, vil personligt hjælpe dig med at komme over eventuelle psykologiske behov for at sikre, at du føler dig godt tilpas, samtidig med jeg har forståelse for, hvordan stressende faktorer kan have indvirkning på dig.

Curo.net er en omsorgsfuld hjemmeside, der behandler alle med værdighed og stærkt prioriterer vigtigheden af at kende til mental sundhed; Jeg tilbyder en række nyttige faciliteter, såsom blogs og artikler, som vil give dig en stor indsigt til: hypnose, mindscaping, virtuel gastrisk bånd, Beam terapi, EFT og mere. Mit mål er at sikre, at du opnår dit ultimative mål, hvilket er grunden til, jeg giver en vifte af metoder til at gøre din succes en nem proces.

hypnose selvtillid

Hypnose

Hypnose er blot en ændring af mental tilstand fremkaldt af forslag, som frembringer en afslappet tilstand af fokuseret opmærksomhed.

gastrisk bånd vægttab

Hypno Gastrisk Bånd

Du har taget det kloge valg at tabe dig i vægt. Det er ikke tilfældigt, at du er landet på netop denne her side på netop dette tidspunkt

mindscaping nye tanker

MindScaping

Mindscaping er metode til at få adgang til en klients ubevidste sind og dybeste tilbageholdte tanker og overbevisninger.

beam terapi slip fortiden

Beam Terapi

Den bioenergetiske Emotional Access Metode (BEAM™) er en forsimplet og alligevel bemærkelsesværdig effektiv adgang til at frigive uforarbejdede følelser og de negative effekter,

oldpain2go giv slip på smerte

OldPain2Go

Som en certificeret OldPain2Go-behandler hos curo.net er jeg dedikeret til at forbedre liv ved at behandle smerte igennem vores avancerede og...

reiki healing

Reiki

Ordet Reiki (udtalt Ray-Key) er japansk kanji for universel livs-kraft energi. Reiki er en japansk holistisk, let berørings, energi-baseret behandlingsform.

reconnective healing københavn

Reconnective Healing

Reconnective Healing® (i Danmark kaldet Genetablerings-healing) er ofte en livs-ændrende oplevelse, som ved hjælp af nye frekvenser tillader krop, sjæl og ånd at heale.

spirituel Healing

Spirituel Healing

Healing er en hellig gammel teknik, som har været brugt i de østerlandske kulturer gennem tusinder af år.

eft emotionel frihedsteknik

EFT

Teknikken er i sin oprindelse baseret på opdagelser gjort i slutningen af 80’erne af Dr. Roger Callahan, og han kalder den TFT (Tanke Felt Terapi).

En Skype Hypnose session er tilgængelig for et overkommeligt gebyr; du kan blot bestille din tid hos mig i kontakt feltet, og du kan foretage din betaling på hjemmesiden uden brug af betalingsoplysninger.

Hjemmesiden tilbyder også forskellige hypnose MP'3er der vil hjælpe dig med at komme over, hvad du end har det svært med, når det passer dig; disse MP3'er kan hjælpe dig med at øge din selvtillid, stoppe med at ryge, hjælpe med dine sovevaner og meget mere.

For mig at se er healingsprocessen en af de vigtigste måder til at forbedre dit velbefindende på. Idet du renser din krop fra stressende toksiner, vil du være i stand til at bevæge dig væk fra negative følelser, såsom: såret, vrede, fornægtelse og depression. Jeg vil hjælpe dig hele vejen igennem og give dig optimal støtte gennem din healingsprocessen, så du aldrig vil føle dig isoleret eller alene.

Curo.net giver en ærlig tilgang til forskellige metoder til at udforske sindet. Selvom du måske tidligere har følt dig frustreret over ikke at få svar fra læger, psykologer eller psykiatere , vil curo.net kunne give dig dybdegående information og løsninger via forskellige teknikker, som du kan prøve.

Jeg vil sikre mig, at enhver har mulighed for at bruge hjemmesidens nyttige og professionelle faciliteter. Hvis du ønsker at arrangere en hypnose session eller finde ud af et tilbud på en specifik hypnose plan, så tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen , der er på hjemmesiden.

hypnose