EFT healingEN

EFT

Emotional Freedom Techniques

Teknikken er i sin oprindelse baseret på opdagelser gjort i slutningen af 80’erne af Dr. Roger Callahan, og han kalder den TFT (Tanke Felt Terapi). Omkring 1995 havde Gary Craig transformeret og simplificeret procedurerne om til en form, som stort set alle kan bruge. Han kalder teknikken EFT, som er forkortelse for Emotional Freedom Techniques (Emotionel Frigørelses Teknik), og den har vist sig at være en meget kraftfuld og effectiv måde at arbejde med Emotinelle/Følelsesmæssige og fysiske problemer på. Gennem allerede den første session vil som oftest kraftfulde ændringer finde sted. Mens traditionel terapi normalt varer måneder eller år og koster mange penge, tillader EFT dig at opnå varige resultater i løbet af blot 2-5 sessioner.

Grundlæggeren Gary Craig (som ikke længere står for EFT) kaldte EFT "en emotionel form for akupunktur bortset fra, at der ikke bruges nåle. I stedet for ´banker´ man let med fingerspidserne for at stimulere bestemte meridian punkter, mens klienten er fokuseret på problemet.

Det er centreret omkring den dybtgående effekt på kroppens fine energier ved brug af teknikken at "Årsagen til alle negative emotioner er en forstyrrelse af kroppens energi system.

EFT grundlægger Gary Craig kaldte EFT een af et voksende antal af energi/meridian terapier, og mens vi ikke er sikre på, hvordan det rent faktisk virker, er det utrolige, at det virker så godt uanset hvorfor.

For mange problemer er succes procenten oppe på 80% eller højere. Noget som ingen anden terapi form kan gøre krav på. Som Gary Craig sagde, "EFT virker ofte, hvor intet andet virker." Videnskabelige undersøgelser er i gang, men den nuværende teori er, at negative følelser skaber en ubalance i kroppens energi system, som bliver bragt i balance ved hjælp af den fokuserede ´bankning´ på meridian punkterne.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person