OM MIG

Placeholder Picture
MARGIT CATHRINE

Margit Cathrine Møller er født og voksede op i Danmark. Hun begyndte sin karriere i Danmarks Radio og arbejdede indenfor radio og TV, indtil hun i 1998 flyttede til Canada.

Gennem de seneste år har hun skabt sig en karriere, der fokuserer på alternativ velbefindende. Margit taget sin uddannelse, således at hun kan tilbyde dig det bedste indenfor alternativ helsepleje. Dette har omfattet studier i Danmark, USA, Canada og England, hvor hun har studeret under førende eksperter i alternativ medicin, som Martin Brofman, Matthew Manning, healer Geoff Boltwood i England og den verdensanerkendte hypnotisør Mike Mandel i Toronto.

Derudover har hun studeret Silva Metoden og tages sessioner på Chris Griscom's Light Institute i New Mexico. Til sidst skal det nævnes, at hun er certificeret som Mester Hypnoseterapeut, hvilket gør, at hun hele tiden må holde sin uddannelse som hypnotisør up to date. Hendes baggrund indenfor hypnoseterapi er omfattende.

I 1999 blev hun certificeret hypnotisør af "National Guild of Hypnotists", og senere certificeret Mester hypnotisør på 'Ontario Hypnosis Centre' i 2000. Hendes arbejde indenfor hypnose og hypnoseterapi er mangfoldigt og omfatter klinisk anvendelse af hypnose til formål af at styrke hendes klienter i områder lige fra stress og problemer i dagligdagen til tidligere liv regressioner. Hun er også certificeret som en hypnocoach af Dr. Lisa Halpin. Senest er hun i 2012 af Sheila Granger blevet certificeret som Virtual Band Gastro hypnotisør. Dette gør, at hun kan hjælpe folk med at tabe sig i vægt via sindets kraft i stedet for en fysisk operation. Senest blev hun i 2013 certificeret af Dr. Joan Beattie til at lave Beam Terapi ™ og i 2015 af Dr. Mike Mandel til at lave MindScaping.

Hendes ekspertise omfatter også Somatisk Healing, Reconnective Healing, Emotional Freedom Technique (EFT) og Reiki, som alle tilbyder kraftfuld, men enkel løsning på en række fysiske og følelsesmæssige problemer. Hun tilbyder også NLP, der giver yderligere adgang til at identificere selvbegrænsende adfærd. Denne teknik er omtalt andetsteds på denne hjemmeside.

Placeholder Picture

Hendes personlige Mission Statement

Margit Cathrine ser sine medmennesker som fantastiske væsner med uendelige muligheder, som hun kan styrke og guide hen mod opfyldelsen af deres mål og deres drømme. Som værende intuitiv stoler Margit på Universet og har tillid til, at det vil styre hende i den rigtige retning. Hendes mål er at hjælpe mennesker, og sætte dem i stand til at finde deres fulde potentiale, fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Gennem de seneste 29 år har hun været på en rejse - en rejse som har bragt hende en meget dybere erkendelse ikke blot om sig selv, men om livet som sådan. Stærkt medvirkende hertil var uden tvivl, at hun i 1988 fik at vide, at hun var begyndt at udvikle dissemineret sclerose. Denne sygdom viste sig at blive hendes gode 'ven', for ikke blot bragte den Margit Cathrine personlig indsigt, men den bragte lys over, i hvilken retning hendes liv var bestemt til at gå. Fordi hun lyttede til hendes krops signaler og indre stemme, er det lykkedes hende at genvinde sit gode helbred. Uanset hvornår hun står overfor en udfordring i hendes liv, stoler hun på, at Universet vil vise hende vejen -- som altid!

Mål og Passion

Placeholder Picture

Mit mål og min passion er at hjælpe folk til at få det bedre fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Intet glæder mig mere end at opleve et menneske udvikle sig til at være hel igen og blive blive det menneske, som man ønsker sig at være.


En af mine indsigter

Placeholder Picture

År tilbage modtog jeg i en meditation en speciel besked. Jeg fik at vide: Sandheden er.......at der ikke ER nogen sandhed.<> Det gjorde mig selvfølgelig noget overrasket at få den besked, men efter at have reflekteret over det, forstod jeg Sandheden i beskeden....

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

HTML Element
ContainerDiv