udtalelser hypnose healingEN

Udtalelser

Hvad folk siger om Margit Cathrine Vil du have en bedre idé om, hvad der foregår i sessioner med Margit Cathrine? Hun tror på at lade hendes klienter taler for sig selv. Vi inviterer dig til at gennemlæse følgende breve, så du kan blive mere fortrolig med Margit Cathrine og hendes arbejde.

Udtalelse om resultatet af blot én session

*Hej Margit

Jeg undskylder for den sene sms, men jeg kunne ikke afslutte aftenen uden at sige STORT TAK.
Jeg ved ikke, hvordan du gør det.
Jeg har ikke følt mig som mig selv i evigheder, men nu føler jeg mig endelig 'fri'.

Jeg vil for evigt være dig taknemmelig for al din hjælp. Du er virkelig en engel... mange tak for alt.

—- Mary

*Margit hjalp mig med at overvinde personlige barrierer og den angst, der forhindrede mig i at opnå fuld selvtillid og mit karrierepotentiale. Gennem bare et par sessioner var hun i stand til at bringe mig en varig virkning, som jeg er taknemmelig for. Hun var tankevækkende og engageret i processen og fungerede som en sand partner i processen med at hjælpe mig med at starte min personlige vækst.

Jeg har allerede anbefalet hende til min familie og vil anbefale hende til alle, der ønsker at foretage en positiv personlig ændring, uanset hvor svært eller uden for rækkevidde det kan synes.

—- JZ

*Hej Margit

Jeg vil bare række ud til dig for at fortælle, hvor meget jeg værdsatte vores sessioner. Jeg føler mig nu håbefuld og selvsikker.
Det var en god investering. Jeg vil anbefale dig til alle.

—- Jay

*Hej Margit

Jeg vil gerne takke dig for både den effektive og medfølende behandling, du gav med hensyn til at hjælpe mig med at løse et dybt personligt spørgsmål.
Fra start fik du mig til at føle mig godt tilpas, du er let at tale med, og hjalp mig med hurtigt at løse problemet.

Tak igen.

—- SD


*Hej,
Jeg skriver for at sige, at jeg plejede at drikke en masse socialt. Og havde virkelig svært ved at sige nej og svært ved ikke at overdrive det.

Jeg troede aldrig, nogen kunne hjælpe mig, indtil jeg havde en aftale med Margit Cathrine.

Min session var omkring januar 2014, og det var kun een session, der beskæftigede sig med det at drikke spørgsmål. Siden da har jeg overhovedet ikke haft behov eller krav for at drikke i sociale sammenhænge.

Jeg har nu blevet den udpegede chauffør, når jeg går ud med mine venner. Jeg er meget glad for dette. Det har gjort en enorm forskel i mit liv.

Hvis nogen ønsker at kontakte eller tale til mig, spørg Margit Cathrine om min e-mail. Og jeg vil være med glæde tale med dig i telefon eller via e-mail.

–Marle

Udtalelse om at overvince sorg

*Fem stjerner!

Jeg mistede fornylig min dejlige mor, som døde tragisk på sit plejehjem på grund af Covid 19.

Hun led i ugevis. Kunne ikke få lov til at se sin familie og døde en forfærdelig død helt alene.

Jeg var i chok og i enorm følelsesmæssig lav tilstand over at miste min mor på denne grusomme måde. Jeg rakte ud til Margit Cathrine for at få hjælp. Da jeg fortalte min historie til Margit Cathrine forstod hun straks, hvad jeg gik igennem, og med hendes visdom og medfølelse var hun i stand til at få mig til at føle mig valideret..

Det var forbløffende, hvor intuitiv hun er.

Ved hjælp af hypnose var jeg i stand til at starte min healing og blive fri for den følelsesmæssige uro, jeg havde. Jeg stolede på og havde tillid til Margit Cathrine med min dybeste sorg og følelser, og jeg var taknemmelig for hendes hjælp.

Jeg takker dig Margit Cathrine for at have givet mig modet til at tro igen.

—- Estelle H.

*Mange tak Margit Cathrine.

Du er virkelig en fantastisk terapeut. Jeg er meget taknemmelig for din hjælp.

Jeg havde en meget god weekend. Ingen angst og ikke mere vrede mod min mand. Det tror jeg , han er glad for.

Jeg har stadig brug for at arbejde mere på min kontrollerende personlighed og behov for at please fold samt selvværd.

Når jeg er tilbage, jeg vil komme til at se dig igen.

Tak. Gud velsigne dig.

–Valeria

*Jeg ønsker blot at takke dig for at være der for mig. For at hjælpe mig med at håndtere mine problemer.

Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Jeg føler meget bedre tilpas. Føler mere af at være mit sande selv. Mindre angst og mere glæde!

Du er en sand healer og lysarbejder her på jorden. Tak af hele mit hjerte

–Valeria

At blive smerte fri

*Hej Margit Cathrine.

Jeg vil bare takke dig for din hjælp. Jeg føler mig 95% helbredt for gigt og psoriasis. Jeg er meget mere rolig, afslappet, mindre stresset end nogensinde. Jeg lytter til din vidunderlige Cd hver aften, før jeg skal sove. Jeg har allerede fortalt min mand, hvor heldig jeg var at finde dig.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

–Chrisvis

Udtalelser angår Margit Cathrine’s Virtuel Gastrisk bånd program:

*Jeg fandt min vej til Margit Cathrines Virtual Gastro Band klinik via internettet. Jeg var så imponeret over Cathrines manerer, at selvom jeg var skeptisk, overgav jeg mig til hende og har tabt 20 punds i 2 måneder! Jeg ønsker at tabe my yderligere 30 pund, og mit mål er at tabe al ekstra vægt i løbet af i alt 6-8 måneder.

Jeg må understrege – du skal spise hvert lille måltid med omtanke-ikke tankeløst- det er så vigtigt for at opnå succes i dette program. Når jeg glemmer dette, fortæller skalaen mig med det samme!

Tak Margit Cathrine- Jeg vil aldrig spise det samme igen! ( Med Margit Cathrines hjælp, er jeg også holdt at spise salt-dette er gjort en enorm forskel i min vægt og sundhed!)

–Sandy

Udtalelser angår Margit Cathrine’s Healing Teknikker:

*Min søn blev diagnosticeret med skizofreni i april 2012. Han har siden været indlagt een gang i over en måned og har været på megen anti-psykotisk medicin. Efter at være startet hos Margit Cathrine starter i juni 2013 og ved hjælp af mange af hendes fantastiske behandlinger og specielt Beam Terapi, har han tabt sig 13 kg og er i stand at snakke sig gennem mange af de mange vrangforestillinger, han tidligere oplevede. Han har også gået ned til kun at bruge lav dosis af kun én medicin.

Jeg kan varmt anbefale Cathrine til alle, der selv har eller elsker een, der oplever nogen form for psykose. Min søn taler ofte om Cathrine som hans “engel”.

Tak for alt, Margit Cathrine. Jeg vil altid være dig taknemmelig.

–Robin

*Margit Cathrine har været en del af mit liv i 8 år. Hun har hjulpet mig med at komme igennem en spiseforstyrrelse, min fars død, opløsning af forhold og at flytte væk fra Toronto.

Jeg skylder så meget til Margit Cathrine, at jeg aldrig ville kunne betale hende tilbage, og jeg er hver dag taknemmelig for hendes støtte og visdom.

–Rag

*Hej Margit,
ønsker blot at takke dig for at være der for mig. For at hjælpe mig til at håndtere mine problemer.
Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Jeg føler meget bedre tilpas. Føler mere af at blive min sande selv. Mindre angst og med mere glæde i livet!
Du er sande healer og lysarbejder her på jorden.
Tusind tak af hele mit hjerte.

–Klg

Dansk lægeudtaler om Margit Cathrine’s Healing Teknik

* Uddannet i de moderne medicinske teknikker – afgangselev fra det medicinske fakultet, Københavns Universitet, Danmark – var jeg naturligvis bevæbnet med en mærkbar grad af skepsis, da jeg ankom til Margit’s Healings klinik. Uden at give detaljer til healeren vedr. mine smerter (for at teste hendes evner) startede healingen på den måde, som om Margit Cathrine lukkede Antero-posteriort på min krop med begge hænder.

Med hænderne vandrende lodret op min fronto-occipital region, lavede hun en pause omkring nakke og skuldre, mens hun sagde en temmelig overraskende erklæring om, at de vibratione, som mødte hendes hænder, fortalte hende, at jeg var øm og havde smerter i disse områder. Jeg blev fuldstændig overrasket da jeg rent faktisk havde smerter, ganske som jeg havde været i flere dage i træk forud for min ankomst til hendes klinik. Lige så forbløffende var hendes præcise udpegning af smertefyldte steder, da hun endnu en gang registrerede “vibrationer” i den nedre del af mig ryg, mens hun kaldte disse smerter for “alvorlige smerter”. Sagen var, at jeg havde kæmpet med ulidelige smerter i lang tid som en følge af en diskusprolaps i lænden.

Så kom kunststykket af terapisessionen: idet Margit Cathrine løbende flyttede hendes hænder langs min ryg, følte jeg varme komme ind gennem smerte regionerne, som hun havde identificeret. Efterhånden kom der en smertelindring i disse områder, og efterhånden som healingen nærmede sig sin afslutning, kunne jeg vende og dreje min ryg som aldrig før.

Dette, tør jeg godt sige, var virkelig forbløffende. Margit Cathrine har aldrig påstået, at hendes healing er et universalmiddel for alle dårligdomme, men hun er i sandhed udstyret med et sjælden talent for healing, som har lettet utallige syge mennesker fra fysiske og mentale kvaler. Ligesom mange andre er jeg et levende vidnesbyrd om hendes healende kræfter, og jeg vil derforvarmt anbefale hende healing tjenester til alle og enhver.

—-Professor Ade Ojeniyi, M.D., Dr. Phil., D.V.M., Cert. Internat. Sundhed, D.Ac. Danmark

OldPain2Go – smerten er borte!

*Jeg er for nylig blevet behandlet af Margit Cathrine ved hjælp af OldPain2Go på en meget smertefuld ankel. Margit Cathrine var meget hjælpsom og professionel. Den smerte, der havde forhindret mig i at kunne gå, er forsvundet så meget, at jeg nu kan bære sko og gå igen, hvilket jeg ikke har kunnet gøre i omkring to år.
Mange tak.

—- Catherine

Ikke mere epilepsi-anfald

*Jeg har lider af epilepsi stammende fra tindingen, men jeg ville ikke tage anti-epilepsi medicin, da de alle har mange bivirkninger, og de fungerer ikke altid.
Da mine anfald begyndte at blive værre og begyndte at ske hver dag, blev jeg desperat efter at stoppe dem, men var ikke sikker på, hvad jeg kunne gøre eftersom traditionel medicin desværre ikke har vist sig særlig nyttig for epilepsi.

Når jeg søgte på internettet for alternativ hjælp, fandt jeg oplysninger om hypnose og Margit’s klinik. Tidligere overvejede jeg ikke hypnose, fordi jeg ikke vidste, hvordan det virker, eller om det rent faktisk virker. Men jeg er så glad for at jeg besluttede at prøve det!

Det var en fantastisk hjælp for mig,. Jeg havde kun een session, og jeg har ikke haft nogen anfald siden da!
Det føles som et mirakel, at løsningen på mit helbredsproblem var så hurtig og så nem!

Margit var alletiders, og jeg er meget taknemmelig for hendes hjælp! Hun er også god til at lytte, bare ved at tale med hende fik mig til at føle mig bedre, mere positiv og lykkeligere, og hypnose sessionen virkelig virkede for mig!

Jeg havde ikke nogen anfald i en måned nu siden vores session, og jeg håber, de er væk for godt!

Jeg anbefaler stærkt Margit og hypnose. Jeg ønsker flere mennesker kendte til det.
Det synes for mig at være en af de bedste helbredende fremgangsmåder!

—-Julia

Overvandt opbygget negativ energi og søvnløse nætter

*Forud for min hypnose session med Margit var jeg fyldt med angst, frygt, usikkerhed, søvnløse nætter og ukontrollable mareridt, der havde overtaget mit væsen, og jeg følte mig fastlåst.

Da flere forsøg med psykoterapi ikke hjalp, besluttede jeg at kontakte Margit i et desperat behov for hjælp.
Efter vores første session følte jeg øjeblikkeligt ikke blot, at det var som en vægt var blevet løftet fra mine skuldre, men at jeg nu har en højere og mere intens følelse af mig selv og min selvbevidsthed.
Margit hjalp med at fjerne den negative energi, jeg havde opbygget og fastholdt i min krop.

Med tanke på afslutningen af et toksisk forhold og flere traumatiske barndomserfaringer har jeg aldrig forestillet mig at kun få timer med Margit ville have en sådan indflydelse.
Ikke blot kan jeg nu sove godt igen, men jeg er overbevist om, at jeg er på vej til en sund helingsproces.

—-Nico Fort

Overvandt præstationsangst

*Det er umuligt for mig at udtrykke, hvor vidunderlig Margit er!
Jeg har lidt af anfald af angst fra tid til anden gennem årene.

Efter nogle få sessioner af hypnoseterapi med Margit var jeg i stand til at komme over min angst.

Jeg glædede mig til vores sessioner og hendes inspirerende samtale.

Margits medfølelse, omsorg og forståelse er usædvanlig.
Jeg kan varmt anbefale hende!

—- Ann B.

Fundet vejen frem i livet

*Hej Margit,

Min session med dig var meget gavnlig. Den indre kritiker er rejst på ferie, og der er mere ro i mine tanker i disse dage.
Mere positivitet kommer frem.
Samtidig finder jeg også ud af, at jeg for første gang har masser af energi, og afslutter ting og får tingene gjort med mere energi end nogensinde før. Mine planer for fremtiden har ændret.

Det var meget dejligt at møde dig og tak for sessionen.

Alt det bedste,

—- MS

Succes med sessioner via Skype, Facetime eller Zoom

*Jeg har arbejdet med Margit siden 2015, og hun har hjulpet mig med at komme igennem en række problemer ved hjælp af hypnose.
Jeg kan varmt anbefale at arbejde med hende.

Senest har jeg haft problemer med at sove, og grundet jeg ikke kunne besøge hende på hendes kontor, lavede vi i stedet for hypnosesessioner via FaceTime.

Det virkede virkelig fantastisk godt, og jeg var i stand til at få to sessioner i komforten af mit hjem. Det var praktisk, let og lige så effektivt som på sessioner på kontoret.
Tak Margit!

—-LK

Personlig MP3 optagelse

*Jeg er så glad for at have købt en personlig hypnose-download fra Curo.net!
Manuscriptet blev lavet personlingt til mig, efter at jeg forklarede min situation, og jeg tror, det hjælper mig med hurtigt at nå mine mål.
Processen var let, og alle mine spørgsmål blev grundig besvaret.
En fremragende oplevelse!

—-CFB

*Ansvarsfraskrivelse: Disse kan variere fra person til person