Udtalelser

Hvad folk siger om Margit Cathrine

Vil du have en bedre idé om, hvad der foregår i sessioner med Margit Cathrine? Hun tror på at lade hendes klienter taler for sig selv. Vi inviterer dig til at gennemlæse følgende breve, så du kan blive mere fortrolig med Margit Cathrine og hendes arbejde.


*At møde Margit var den bedste måde at starte mit nye år på.

For ti måneder siden havde jeg været igennem en meget traumatisk oplevelse, som jeg brugte så mange dage og nætter på at forsøge at helbrede...men jeg indså, at jeg havde brug for ekstra hjælp for at komme over traumaet.

Margit gjorde netop det for mig i løbet af meget kort kort tid.

Hendes EFT-sessioner var så befriende. En begivenhed, der skete for næsten et år siden, føltes ENDELIG, som om den skete for et år siden og ikke i går.

Jeg er virkelig taknemmelig for hendes arbejde, hendes hjælp og hendes råd. Jeg er endelig et bedre sted

Tusind tak!

--MA

*Hej Margit

Jeg undskylder for den sene sms, men jeg kunne ikke afslutte aftenen uden at sige STORT TAK.
Jeg ved ikke, hvordan du gør det.
Jeg har ikke følt mig som mig selv i evigheder, men nu føler jeg mig endelig 'fri'.

Jeg vil for evigt være dig taknemmelig for al din hjælp. Du er virkelig en engel... mange tak for alt.

—Mary

*Margit hjalp mig med at overvinde personlige barrierer og den angst, der forhindrede mig i at opnå fuld selvtillid og mit karrierepotentiale. Gennem bare et par sessioner var hun i stand til at bringe mig en varig virkning, som jeg er taknemmelig for. Hun var tankevækkende og engageret i processen og fungerede som en sand partner i processen med at hjælpe mig med at starte min personlige vækst.

Jeg har allerede anbefalet hende til min familie og vil anbefale hende til alle, der ønsker at foretage en positiv personlig ændring, uanset hvor svært eller uden for rækkevidde det kan synes.

-- JZ


*Hej Margit Cathrine

Min søn talte i dag om, at hans hockeyhold for nylig havde besøg af en hypnoseterapeut, som talte med dem om sindsarbejde, positivt sind, mental sundhed og så videre.

Han sagde, at hun var meget god, men kommenterede samtidig hvordan "Hun var ingen Margit Cathrine."

Han fortsatte med at sige "At han nu indser, hvor fantastisk Margit Cathrine virkelig er!"

Jeg forklarede min søn, at Margit Cathrine er en "Mester". En mesterhypnotisør plus en healer.

Hun er i stand til hurtigt at hjælpe nogen med at helbrede sig selv. Eller at få dem til at opnå deres optimale mentale evner. Det underbevidste sind er nøglen til succes, godt helbred og vigtigst af alt lykke.

Derfor er det, at min søn - efter at have haft sessioner med Margit Cathrine - har opnået så enestående selvtillid og nået så mentale højder i sit hockeyspil.

Dette har været en væsentlig del af, hvorfor han har erklæret sin professionelle status som atlet.
Tak for al din hjælp gennem årene.

Du har og er virkelig en fantastisk GAVE.

-- Douglas

*Hej Margit

Jeg vil bare række ud til dig for at fortælle, hvor meget jeg værdsatte vores sessioner. Jeg føler mig nu håbefuld og selvsikker.
Det var en god investering. Jeg vil anbefale dig til alle.

-- Jay

*Hej Margit

Jeg vil gerne takke dig for både den effektive og medfølende behandling, du gav med hensyn til at hjælpe mig med at løse et dybt personligt spørgsmål.
Fra start fik du mig til at føle mig godt tilpas, du er let at tale med, og hjalp mig med hurtigt at løse problemet.

Tak igen.

— SD

Udtalelse om virkningen af kun én session

*Hej,
Jeg skriver for at sige, at jeg plejede at drikke en masse socialt. Og havde virkelig svært ved at sige nej og svært ved ikke at overdrive det.

Jeg troede aldrig, nogen kunne hjælpe mig, indtil jeg havde en aftale med Margit Cathrine.

Min session var omkring januar 2014, og det var kun een session, der beskæftigede sig med det at drikke spørgsmål. Siden da har jeg overhovedet ikke haft behov eller krav for at drikke i sociale sammenhænge.

Jeg har nu blevet den udpegede chauffør, når jeg går ud med mine venner. Jeg er meget glad for dette. Det har gjort en enorm forskel i mit liv.

Hvis nogen ønsker at kontakte eller tale til mig, spørg Margit Cathrine om min e-mail. Og jeg vil være med glæde tale med dig i telefon eller via e-mail.

–-Marle

At blive smerte fri

*Hej Margit Cathrine.

Jeg vil bare takke dig for din hjælp. Jeg føler mig 95% helbredt for gigt og psoriasis. Jeg er meget mere rolig, afslappet, mindre stresset end nogensinde.
Jeg lytter til din vidunderlige Cd hver aften, før jeg skal sove. Jeg har allerede fortalt min mand, hvor heldig jeg var at finde dig.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

--Chrisvis

Udtalelse angår Margit Cathrine’s Virtuel Gastrisk bånd program:

*Jeg fandt min vej til Margit Cathrines Virtual Gastro Band klinik via internettet.
Jeg var så imponeret over Margit Cathrines manerer, at selvom jeg var skeptisk, overgav jeg mig til hende og har tabt 20 punds i 2 måneder! Jeg ønsker at tabe my yderligere 30 pund, og mit mål er at tabe al ekstra vægt i løbet af i alt 6-8 måneder.

Jeg må understrege – du skal spise hvert lille måltid med omtanke-ikke tankeløst- det er så vigtigt for at opnå succes i dette program. Når jeg glemmer dette, fortæller skalaen mig med det samme!

Tak Margit Cathrine- Jeg vil aldrig spise det samme igen! ( Med Margit Cathrines hjælp, er jeg også holdt at spise salt-dette er gjort en enorm forskel i min vægt og sundhed!)

–-Sandy

Udtalelser angår Margit Cathrine’s Healing Teknikker:

*Min søn blev diagnosticeret med skizofreni i april 2012. Han har siden været indlagt een gang i over en måned og har været på megen anti-psykotisk medicin. Efter at være startet hos Margit Cathrine starter i juni 2013 og ved hjælp af mange af hendes fantastiske behandlinger og specielt Beam Terapi, har han tabt sig 13 kg og er i stand at snakke sig gennem mange af de mange vrangforestillinger, han tidligere oplevede. Han har også gået ned til kun at bruge lav dosis af kun én medicin.

Jeg kan varmt anbefale Cathrine til alle, der selv har eller elsker een, der oplever nogen form for psykose. Min søn taler ofte om Cathrine som hans “engel”.

Tak for alt, Margit Cathrine. Jeg vil altid være dig taknemmelig.

–Robin


*Margit Cathrine har været en del af mit liv i 8 år. Hun har hjulpet mig med at komme igennem en spiseforstyrrelse, min fars død, opløsning af forhold og at flytte væk fra Toronto.

Jeg skylder så meget til Margit Cathrine, at jeg aldrig ville kunne betale hende tilbage, og jeg er hver dag taknemmelig for hendes støtte og visdom.

–Rag


*Hej Margit,
ønsker blot at takke dig for at være der for mig. For at hjælpe mig til at håndtere mine problemer.
Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Jeg føler meget bedre tilpas. Føler mere af at blive min sande selv. Mindre angst og med mere glæde i livet!
Du er sande healer og lysarbejder her på jorden.
Tusind tak af hele mit hjerte.

–Klg

Dansk læge udtaler om Margit Cathrine’s Healing Teknik

* Uddannet i de moderne medicinske teknikker – afgangselev fra det medicinske fakultet, Københavns Universitet, Danmark – var jeg naturligvis bevæbnet med en mærkbar grad af skepsis, da jeg ankom til Margit’s Healings klinik. Uden at give detaljer til healeren vedr. mine smerter (for at teste hendes evner) startede healingen på den måde, som om Margit Cathrine lukkede Antero-posteriort på min krop med begge hænder.

Med hænderne vandrende lodret op min fronto-occipital region, lavede hun en pause omkring nakke og skuldre, mens hun sagde en temmelig overraskende erklæring om, at de vibratione, som mødte hendes hænder, fortalte hende, at jeg var øm og havde smerter i disse områder. Jeg blev fuldstændig overrasket da jeg rent faktisk havde smerter, ganske som jeg havde været i flere dage i træk forud for min ankomst til hendes klinik. Lige så forbløffende var hendes præcise udpegning af smertefyldte steder, da hun endnu en gang registrerede “vibrationer” i den nedre del af mig ryg, mens hun kaldte disse smerter for “alvorlige smerter”. Sagen var, at jeg havde kæmpet med ulidelige smerter i lang tid som en følge af en diskusprolaps i lænden.

Så kom kunststykket af terapisessionen: idet Margit Cathrine løbende flyttede hendes hænder langs min ryg, følte jeg varme komme ind gennem smerte regionerne, som hun havde identificeret. Efterhånden kom der en smertelindring i disse områder, og efterhånden som healingen nærmede sig sin afslutning, kunne jeg vende og dreje min ryg som aldrig før.

Dette, tør jeg godt sige, var virkelig forbløffende. Margit Cathrine har aldrig påstået, at hendes healing er et universalmiddel for alle dårligdomme, men hun er i sandhed udstyret med et sjælden talent for healing, som har lettet utallige syge mennesker fra fysiske og mentale kvaler. Ligesom mange andre er jeg et levende vidnesbyrd om hendes healende kræfter, og jeg vil derforvarmt anbefale hende healing tjenester til alle og enhver.

—-Professor Ade Ojeniyi, M.D., Dr. Phil., D.V.M., Cert. Internat. Sundhed, D.Ac. Danmark

OldPain2Go – smerten er borte!

*Hej Margit,
Tak for sådan en vidunderlig session i sidste uge.
Effekterne var intense: Jeg brugte et par dage på at udforske ting, jeg ikke har gjort i lang tid, inklusive en stor cykeltur på Humber, som føltes som om det ville have været umuligt før.
Jeg føler mig så meget stærkere.
Tak!

Jeg føler, at frygten for at bevæge mig udenfor virkelig er borte nu.
Den mest bemærkelsesværdige effekt var at ikke føle mig svimmel og ikke have nogen migræne. Jeg blev svimmel mod slutningen af den store cykeltur, men det er klart, at OldZPain2Gos øgede min kapacitet dramatisk, og svimmelhed kommer ikke mere ved at gøre simple ting som tøjvask.

--NM

*Jeg er for nylig blevet behandlet af Margit Cathrine ved hjælp af OldPain2Go på en meget smertefuld ankel. Margit Cathrine var meget hjælpsom og professionel. Den smerte, der havde forhindret mig i at kunne gå, er forsvundet så meget, at jeg nu kan bære sko og gå igen, hvilket jeg ikke har kunnet gøre i omkring to år.
Mange tak.

—Catherine

Ikke mere epilepsi-anfald

*Jeg har lidt af epilepsi stammende fra tindingen, men jeg ville ikke tage anti-epilepsi medicin, da de alle har mange bivirkninger, og de fungerer ikke altid.
Da mine anfald begyndte at blive værre og begyndte at ske hver dag, blev jeg desperat efter at stoppe dem, men var ikke sikker på, hvad jeg kunne gøre, eftersom traditionel medicin desværre ikke har vist sig særlig nyttig for epilepsi.

Når jeg søgte på internettet for alternativ hjælp, fandt jeg oplysninger om hypnose og Margit’s klinik.
Tidligere overvejede jeg ikke hypnose, fordi jeg ikke vidste, hvordan det virker, eller om det rent faktisk virker.
Men jeg er så glad for, at jeg besluttede at prøve det!

Det var en fantastisk hjælp for mig,. Jeg havde kun een session, og jeg har ikke haft nogen anfald siden da!
Det føles som et mirakel, at løsningen på mit helbredsproblem var så hurtig og så nem!

Margit var alletiders, og jeg er meget taknemmelig for hendes hjælp! Hun er også god til at lytte, bare ved at tale med hende fik mig til at føle mig bedre, mere positiv og mere lykkelig, og hypnose sessionen virkelig virkede for mig!

Jeg havde ikke nogen anfald i en måned nu siden vores session, og jeg håber, de er væk for godt!

Jeg anbefaler stærkt Margit og hypnose. Jeg ønsker flere mennesker kendte til det.
Det synes for mig at være en af de bedste helbredende fremgangsmåder!

—-Julia

Overvandt opbygget negativ energi og søvnløse nætter

*Forud for min hypnose session med Margit var jeg fyldt med angst, frygt, usikkerhed, søvnløse nætter og ukontrollable mareridt, der havde overtaget mit væsen, og jeg følte mig fastlåst.

Da flere forsøg med psykoterapi ikke hjalp, besluttede jeg at kontakte Margit i et desperat behov for hjælp.
Efter vores første session følte jeg øjeblikkeligt ikke blot, at det var som en vægt var blevet løftet fra mine skuldre, men at jeg nu har en højere og mere intens følelse af mig selv og min selvbevidsthed.
Margit hjalp med at fjerne den negative energi, jeg havde opbygget og fastholdt i min krop.

Med tanke på afslutningen af et toksisk forhold og flere traumatiske barndomserfaringer har jeg aldrig forestillet mig at kun få timer med Margit ville have en sådan indflydelse.
Ikke blot kan jeg nu sove godt igen, men jeg er overbevist om, at jeg er på vej til en sund helingsproces.

—Nico Fort

Overvandt præstationsangst

*Det er umuligt for mig at udtrykke, hvor vidunderlig Margit er!
Jeg har lidt af anfald af angst fra tid til anden gennem årene.

Efter nogle få sessioner af hypnoseterapi med Margit var jeg i stand til at komme over min angst.

Jeg glædede mig til vores sessioner og hendes inspirerende samtale.

Margits medfølelse, omsorg og forståelse er usædvanlig.
Jeg kan varmt anbefale hende!

— Ann B.

*Godmorgen Margit!

Lige siden jeg forlod dit kontor, har jeg haft denne følelse af fred og velvære.
På min køretur hjem i går fra min session kunne jeg høre en indre stemme sige "husk du lovede, du lovede."

Jeg havde en ekstraordinær aften i går aftes.
Jeg følte mig absolut nærværende og det mest normale, jeg har følt i et par uger under mit arbejde.

Og i den anledning der opstod en tanke under mit arbejde om, hvad der tidligere var sket, sagde jeg til min underbevidsthed "husk du lovede"

Så min underbevidsthed og jeg har nu en aftale, og jeg er meget spændt på fremtiden og min kreativitet.

Endnu en gang mange tak for din fantastiske hjælp i denne tid for mig.

--AB

Fundet vejen frem i livet

*Hej Margit,

Min session med dig var meget gavnlig. Den indre kritiker er rejst på ferie, og der er mere ro i mine tanker i disse dage.
Mere positivitet kommer frem.
Samtidig finder jeg også ud af, at jeg for første gang har masser af energi, og afslutter ting og får tingene gjort med mere energi end nogensinde før. Mine planer for fremtiden har ændret.

Det var meget dejligt at møde dig og tak for sessionen.

Alt det bedste,

-- MS

Succes med sessioner via Skype, Facetime eller Zoom

*Jeg har arbejdet med Margit siden 2015, og hun har hjulpet mig med at komme igennem en række problemer ved hjælp af hypnose.
Jeg kan varmt anbefale at arbejde med hende.

Senest har jeg haft problemer med at sove, og grundet jeg ikke kunne besøge hende på hendes kontor, lavede vi i stedet for hypnosesessioner via FaceTime.

Det virkede virkelig fantastisk godt, og jeg var i stand til at få to sessioner i komforten af mit hjem. Det var praktisk, let og lige så effektivt som på sessioner på kontoret.
Tak Margit!

—-LK

Personlig MP3 optagelse

*Jeg er så glad for at have købt en personlig hypnose-download fra Curo.net!
Manuscriptet blev lavet personlingt til mig, efter at jeg forklarede min situation, og jeg tror, det hjælper mig med hurtigt at nå mine mål.
Processen var let, og alle mine spørgsmål blev grundig besvaret.
En fremragende oplevelse!

—-CFB

*Ansvarsfraskrivelse: Disse kan variere fra person til person

Udtalelser

Placeholder Picture

On the bathing-tub of King T'ang the following words were engraved: "If you would one day renovate yourself, do so from day to day. Yea, let there be daily renovation."
                                                                                     - Confucian Analects


Udtalelser

Placeholder Picture

Nothing pleases me more than to help people feel better - whether it is physically, emotionally or spiritually

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv