hypnose healingEN

Hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er blot en ændring af mental tilstand fremkaldt af forslag, som frembringer en afslappet tilstand af fokuseret opmærksomhed. Hypnoterapi er brugen af hypnose til terapeutiske formål. Mange mennesker er ikke klar over at hypnose er et redskab, der er blevet udviklet gennem århundreder, og at dens effektivitet understøttes af talrige videnskabelige undersøgelser. I løbet af det seneste århundrede, er hypnose blevet brugt af mange velrenommerede og konventionelle medicinske fagfolk.

Hvad hypnose ikke er

I modsætning til hvad mange fejlagtigt tror, betyder hypnose ikke at sove. Det er ikke engang at miste bevidstheden. Det er ikke at opgive kontrol. Du kan ikke blive tvunget eller overtalt til at gøre noget under hypnose

Hvordan en Hypnose session virker

Når du er i en hypnoseterapi session, guider jeg dig ind i en dyb tilstand af afslapning -et mentalt rum, hvor vi kan arbejde sammen på det, du har valgt at arbejde med. Men det er op til dig, hvor langt ind i hypnose du vil gå. Jeg kan kun guide dig, jeg kan ikke tvinge dig ind i hypnose. Du vil forblive opmærksom på både dig selv og hvad jeg siger, mens du er under hypnose. Men vil du være så afslappet, at du sandsynligvis vil miste lysten til at flytte rundt på dig selv eller være opmærksom på andet end de emner, vi arbejder på i løbet af vores session. Mens du er under hypnose, kan du acceptere eller afvise noget, jeg siger. Hvis jeg siger noget, der er i overensstemmelse med din tro eller ønsker, vil din underbevidthed acceptere det. Men hvis jeg fortæller dig noget, der synes uacceptabel for dig, vil dit underbevidste sind afvise det. Hypnose kan ikke bruges til at hjernevaske dig, da du i sidste ende er den, som er mester i dit eget sind.

I lægmandssprog er hypnose den kliniske anvendelse af stærk positiv tænkning til at korrigere og helbrede psykiske, fysiske og følelsesmæssige problemer alt efter din personlige forventninger.

I videnskabelige termer er hypnose en metode til en mental programmering. For at være mere præcis kan det siges, at en hypnotisk tilstand er en ændret tilstand af meget fokuseret bevidsthed, hvor det bevidste sind er omgået, og underbevidstheden (se nedenfor opfattelse vedr. underbevidsthed) er direkte adgang.

Underbevidstheden er langt stærkere end det bevidste sind. Det er sæde for alle dine gemte erfaringer og viden. Gennem det kan du få adgang til erindringer, følelser og begivenheder, som er undertrykt af dit bevidste sind. Rent faktisk kan din underbevidsthed afsløre fakta og oplysninger, som du måske tror, du har glemt. Disse oplysninger viser sig ofte at være afslørende for, hvad den egentlige årsag til følelser, adfærd og holdninger egentlig er. Disse følelser, adfærd og holdninger kan til gengæld blive styrket eller ændret eller helt fjernet efter behov.

Hvilke konditioner kan behandles med hypnose

Jeg har opdaget, at jeg har stor succes med at hjælpe mennesker med at holde op med at ryge samt til at forbedre deres selvværd, overvinde spiseforstyrrelser, eller være støtte i afhængigheds behandling (såsom for alkoholisme).

Jeg hjælper også folk, der har problemer som tab af job og ændringer i karrieren, negle bidere, der ønsker at droppe den vane samt kvinder, der forsøger at overvinde menstruations problemer.

Disse er blot nogle få eksempler på emner, som med succes kan behandles med hypnose. Da forbindelsen mellem sind og krop er meget kraftuld (og vital), kan man sige, at det er et utal af problemer - fysiske eller psykiske - der kan behandles med hypnoseterapi.

Hypnose har endda været kendt for at hjælpe folk med at overvinde problemer såsom ufrugtbarhed eller søvnløshed, betingelser, der i visse tilfælde virker mere som fysiske problemer end psykiske. Men da hjernen er centrum for behandling af signaler for sundhed eller smerte, er hypnose yderst relevant til behandling også af fysiske problemer.

Er hypnose rigtig for mig?

Hypnose er mest nyttig, når det er vanskeligt for dig at ændre en vane eller at få adgang til de dele af din hukommelse, du normalt ikke har adgang til. Hypnose kan hjælpe dig til at stoppe med at ryge, at tabe vægt, overvinde frygt, eller ændre psykiske og fysiske problemer. Det kan hjælpe dig til at se, hvordan negative vaner er kommet ind i dit liv, og hvordan du kan ændre dem.

Hvis du har en vane eller en fobi, som du gerne vil blive befriet fra, er hypnoseterapi en god måde at behandle det på-

Hypnose kan også hjælpe med løse problemer i forbindelse med vrede, stress, angst, forhold til andre mennesker og meget mere. Hypnose er et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at lære hurtigere, fremme din karriere, forbedre atletiske præstationer, administrere smerte. Listen af muligheder for hypnoseterapi er virkelig uendelig.

Jeg kan også lære dig selvhypnose, så du kan gøre fremskridt på egen hånd, og dermed fortsætter med at skabe og opleve igangværende dramatiske resultater for dig selv.

Hvilken betydning vil det have?

Hypnose giver dig adgang til bestemte områder af dit bevidste og /eller ubevidste sind Ved at opnå den adgang kan det skabe en enorm indflydelse på dit liv.

Ved hjælp af hypnose, du overbevise dig selv at du kan opnå de resultater, du ønsker. Hypnose kan, når det anvendes for regression, kan være livsændrende.

Det giver dig mulighed for at undersøge, hvordan og hvorfor tidligere parforhold eller tidligere livstider vedrører dine dags oplevelser - både positivt og negativt.

Hypnose giver resultater!

American Medical Association (AMA) har i godt fire årtier anerkendt hypnose som en succesfuld behandling.

Jeg er også en certificeret HypnoCoach. Denne form for coaching er skræddersyet til dine individuelle behov, hvilket giver en løsningsorienteret tilgang til at hjælpe med løse dit personlige, karriere, liv og forholdet udfordringer
hypnocoach

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person