oldpain2go

Velkommen til en banebrydende, ikke-invasiv måde at håndtere smerte på

Som en certificeret OldPain2Go-behandler hos curo.net er jeg dedikeret til at forbedre liv ved at behandle smerte igennem vores avancerede og moderne program, med hovedkvarter i Toronto, Ontario Canada.

Nu tilbyder vi den fantastiske OldPain2Go-behandling. Behandlingen er ikke-invasiv og kræver ikke operationer. Der er derudover ingen bivirkninger eller brug af medicin.

OldPain2Go-behandlingssystemet består af en overvågningsmetode af smerteniveauer, der kan give en præcis og objektiv bedømmelse af de fysiologiske reaktioner på smerte, og samtidig giver en ny indsigt i smertebehandlingsforløbet. OldPain2Go tilbyder smertebehandling og fysisk genoptræning for en lang række sundhedsproblemer.

Hvem bør prøve OldPain2Go?

Er du blevet diagnosticeret af en læge og har fået ordineret, eller er blevet rådet til at tage, smertestillende medicin? Virker det som om at din læge ikke kan tilbyde andet end recepter til smertelindring? Vidste du at smerte stikker dybere end bare vævsskade?

Jo længere tid du har haft smerten, desto mere sandsynligt er det, at det er en overflødig smertebesked fra dit sind, der ikke længere tjener et formål. Du er bevidst om denne smerte – det eneste du skal gøre at overbevise din underbevidsthed om den, ved at anvende den innovative OldPain2Go teknik.

Hvordan virker det?

OldPain2Go virker kort sagt ved at eliminere gamle, tilbageværende smertebeskeder opbevaret i underbevidstheden, der ikke længere tjener et formål. Denne behandling består ikke af hypnose, men den indebærer en trancetilstand.

Som en certificeret OldPain2Go-behandler, kan jeg arbejde sammen med dig mens du er i bedring, ved at opnå en smertenedsættelse der gør din tilstand mere acceptabel, eller endda ved at blive helt smertefri. Det er sikkert, hurtigt og effektivt. Jeg mener, at det er vigtigt at nævne at denne teknik ikke erstatter lægehjælp, og at de individuelle resultater kan variere fra person til person. Det er din egen undervished, der i sidste ende bestemmer balancen mellem at opleve smerte eller at give slip på den. Metoden virker, medmindre din underbevidsthed er overbevist om at der større grund til at holde fast i smerten, end til at give slip på den.

OldPain2Go lindrer alle smerter, uanset den oprindelige årsag

Det følgende er kun enkelte eksempler på hvilken slags smerte man kan behandle igennem OldPain2Go-teknikken:

Angst
Angst-relaterede problemer er blandt de mest udbredte psykiske sygdomme, som desværre resulterer i svære lidelser, funktionsnedsættelse og reduceret indkomst. Angst er karakteriseret af at opleve frygt, hvilket leder til overvældende bekymringer og svækkelse af basale funktioner. Angst-relaterede lidelser gør at man oplever en konstant, underliggende frygt eller bekymring, der ikke forsvinder og kan blive værre med tiden. Panikanfald er en slags reaktion på angsten, der opstår indenfor mange forskellige angstsygdomme.

Fibromyalgi
Fibromyalgi (FM) er en sygdom, der er karakteriseret af en omfattende kronisk smertetilstand og forhøjet smerterespons ved tryk. Fibromyalgis symptomer inkluderer også udmattelse, hvilket har en negativ påvirkning på normale aktiviteter såsom søvn og hukommelse.

Andre smerterelaterede problemer:
Gigt, skade efter ulykker, kirurgi, migræner, hovedpiner, smerte i nakke og skulder, irriteret tyktarm, Chrons sygdom m.m.

Stop smerten og begynd livet på ny

Som en certificeret OldPain2Go-behandler tager jeg ære i at tilbyde de bedste produkter og behandling til mine kunder, mens jeg stadig er bevidst om de økonomiske udfordringer som folk oplever i forbindelse med kvalitetsbehandlinger. Under hensyntagen med hvordan sundhedsydelsernes standarder udvikler sig, og ændrede krav og skattemæssige hindringer, tilstræber jeg altid at tilbyde innovative behandlingsmuligheder, der effektivt imødekommer kunders stigende behov for pleje og behandling. Uanset om du bor i Toronto området eller ej, kan jeg enten hjælpe dig direkte eller online behandling igennem Skype, lige meget hvor du er i verden.

Hvis du føler at det er på tide, at du prøver en banebrydende behandlingsmetode, så du ikke længere skal leve med unødvendig smerte og kan begynde at leve dit liv på ny, anbefaler jeg min ekspertise som en certificeret OldPain2Go-behandler. Jeg kan hjælpe dig på vej mod en smertefri fremtid.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person

Smertefrihed

Placeholder Picture

Vores kroppe er naturens mirakler, og i de fleste tilfælde helbreder de sig selv uden bevidst input. OldPain2Go® handler om, at du får dine ubevidste og bevidste aspekter til at tale med hinanden. Terapeuten fungerer som en mellemmand i processen


Giv slip og bliv fri

Placeholder Picture

Jeg beder dig ikke om at tro på det - fordi de fleste mennesker ikke tror på det, selv efter at de ikke længere kan mærke nogen smerte.
Du skal dog VILLE være smertefri og ikke have mere grund til at beholde smerten end at miste den

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

HTML Element
ContainerDiv