Virtuel Gastrisk Bånd

Du har taget det kloge valg at tabe dig i vægt.

Det er ikke tilfældigt, at du er landet på netop denne her side på netop dette tidspunkt. Du er ikke i tvivl, har søgt efter et ærligt svar, en reel løsning på at tabe dig; en løsning, der ikke indebærer at tage diæt piller, drikke endeløse glas af vand eller undergå en operation, som er omfattende og kan gå galt. Du har sikkert prøvet mange diæter og gjort, hvad du kunne for at ændre, hvordan og hvad du spiser; måske har du endda opgivet nogle af dine livretter. Desværre er det sådan, at mange af disse metoder ikke virker. Hvad kan du så gøre?

Opgiv aldrig håbet - der er en løsning.

Opgiv aldrig målet med at slanke dig. Ligegyldigt hvad din grund er til at blive slank, det er noget, der er opnåeligt uden medicin eller kemikalier eller at skulle opgive alle dine livretter. En ny innovativ, ikke-kirurgisk procedure kan få dig at spise mindre og tabe* dig på relativ kort tid. Du kan gradvist og sikkert tabe* dig i vægt uden smerter, ubehag eller har store økonomiske omkostninger. Løsningen hedder hypno Gastrisk Bånd - en teknologi, der involverer brugen af hypnose - og vil ændre dit liv for altid.

Hvad er Virtuel Gastrisk Bånd, og hvordan kan hypnose hjælpe mig?

Hypnose har været praktiseret i århundreder rundt omkring i hele verden og har været meget anvendt til lindring og behandling af diverse kroniske smertetilstande samt symptomatisk behandling som følge af sygdomme, misbrugsproblemer og andre lidelser. Gennem tiderne har hypnose og hypnoterapi og dets anvendelse, vokset i popularitet på globalt plan.

Virtuel Gastrisk Bånd metode er en form for hypnose behandling, hvor klienten har et ønske om at tabe* sig, men enten ikke er en god kandidat til gastrisk bypass operation eller blot har gjort alle forsøg på at tabe* sig på traditionel vis og nu ønsker at tage en ny tilgang.

På samme måde som Gastrisk Bypass operation, giver et "virtuelt" Gastrisk bånd klienten mulighed for at træne deres hjerne til at tro, at deres mave er blevet gjort mindre ved en gastrisk bånd operation. Som et resultat heraf, signalerer din hjerne til dig, at din mave er nu mindre og kun kan håndtere en lille mængde af fødevarer ad gangen.

Et Virtuel Gastrisk Bånd:

• Kan hjælpe dig med at tabe* dig uden brug uden kirurgi

• Kan fremme gradvis vægttab*

• koster en brøkdel af prisen for gastrisk bypass operation

• Vil ikke forårsage smerte eller ubehag

• Vil ikke kræve operation eller tid væk fra arbejdet for at komme dig igen

• har varige virkninger

• Vil hjælpe dig til at blive sundere og gladere

Hvad der er sagt om succesen bag virtuel Gastrisk Bånd?

Jeg fandt vej til Margit Cathrines Virtual Gastro Band klinik via internettet. Jeg var så imponeret over Margit Cathrines manerer, at selvom jeg var skeptisk, overgav jeg mig til hende og har tabt* 20 punds i 2 måneder! Jeg ønsker at tabe* mig yderligere 30 pund, og mit mål er at tabe* al ekstra vægt i løbet af i alt 6-8 måneder"
Læs mere

Hvad kan jeg forvente at få ud virtuel Gastrisk Bånd hypnose?

Fordi alle reagerer forskelligt på hypnose, kan de ønskede resultater variere fra individ til individ. For det meste, alt efter klientens villighed til at være åben og modtagelig for behandling, kan en person tabe* et gennemsnit på 1 – 2 kg eller mere hver uge.

Du kan forvente at føle en vis mæthed efter at have spist mindre portioner af mad, og fordi hypnose behandling er en suggestiv procedure, vil det være naturligt for dig at spise sundere og træffe bedre valg af fødevarer. Vægttabet vil være gradvis, hvilket er mere sikkert for din krop end slankekure, der er baseret på usunde valg af mad og drikke.

*ANSVARSFRASKRIVELSE: Curo.net er ikke en medicinsk facilitet og diagnosticerer ikke medicinske tilstande. Servicen leveret er ikke ment som en erstatning for nogen anden behandling. Alle udsagn indeholdt her er fra faktiske klienter, som har afsluttet deres Virtual Gastric Band/regelmæssig vægttabs program og som har udtrykt deres egne faktuelle erfaringer med deres egne ord. Disse vidnesbyrd/resultater kan ikke ses som værende typiske men som individuelle resultater og kan variere

Hvordan kan jeg få flere oplysninger?

Det er simpelt! Bare kontakt gennem min kontaktform kontakt

kontakt

Jeg er klar til at besvare eventuelle spørgsmål og til at fjerne enhver frygt, du måtte have

Langsigtet vægttab* i dag til en ny dig i morgen!

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person

Gastrisk Bånd

Placeholder Picture

Virtuel Gastrisk Bånd har vist sig at være et succesfuldt vægttabs program, som er udviklet og gennemtestet i Storbrittanien af Sheila Granger som en del af hendes hypnoseterapi virksomhed under navnet Virtual Gastro Band.


Fordel v/Gastrisk Bånd

Placeholder Picture

Virtuel Gastrisk bånd virker ved hjælp af den kliniske hypnose, som træner dit sind og krop til at acceptere mindre portioner af mad, således, at hjernen fortæller maven, at den er fuld og ikke behøver mere mad.

Det er i realiteten princippet bag den kirurgiske gastriske bypass operation, men fordelen bag Virtuel Gastrisk Bånd er, at det er risikofrit, er fri for brug af medicin, og at hypnoseterapi kan gøres relativt hurtigt og privat uden behov for at være på lang hospitalsventeliste

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv