hypnose lav fertilitetEN

Blog

Hypnose og lav Fertilitet i Kvinder

Margit Cathrine Moller

Jeg læste i nyhederne i sidste uge, at verdens befolkning vil nå en svimlende 7 milliarder i slutningen af oktober, ja ved udgangen af denne måned. Dette er grund til bekymring, fordi verdens ressourcer er faldende. Men der er en anden side til dette problem. Mange familier, især i Vesten, har stadig problemer med at have kun et barn. Lav fertilitet blandt kvinder er en reel og gyldig bekymring.

De fleste mennesker tillægger faldet i fertilitetsrater til et skift i personlige præferencer over familiens størrelse. Men vanskeligheden ved at få børn er en anden bekymring. Alicia Adsera, forfatter til en undersøgelse kaldet ` Vanishing Children - Fra høj arbejdsløshed til lav fertilitet i udviklede lande skrev, at "da kvinder er kommet med i arbejdsstyrken, er fertilitetsraterne justeret som en funktion af de institutionelle strukturer, der former arbejdsmarkedet og bestemmer dets langsigtede arbejdsløshed. "Med andre ord har blandt de faktorer den stress, kvinder oplever i deres kroppe på grund af deres karriere og job, påvirket deres evne til at bære et barn.

Stress er bevist at påvirke mange fysiske funktioner i vores kroppe som forårsager ubalance i hormonerne. Virkningen på hormonerne kan enten forhindre, at ægget frigives eller forhindre ægget i at implantere i livmoderen.

En af de bedste metoder til at reducere stress og skabe positiv energi er hypnose. Oplevelsen af dyb afslapning øger immunsystemet, genopretter hormonbalancen og skaber den nødvendige forandring for at have en sund krop, som vil acceptere og pleje en graviditet.