skype hypnose rådgivningEN

Skype

Skype tillader mig at hjælpe folk over hele jorden

Jeg så på et tidspunkt et show på Oprah, hvor Oprah - via Skype – blev forbundet med folk fra hele verden. Det inspirerede mig til at bruge Skype i min praksis, fordi det giver mig mulighed for hjælpe dem af jer, der bor langt væk fra, hvor jeg er!
Til dem der lever et meget travlt liv, eller som bor langt væk fra byen, hvor de fleste hypnose terapeuter befinder sig, tilbyde jeg nu sessioner via Skype. Alt hvad du behøver, er Skype (frit software program) og et webkamera. Ved brug af Skype's video-samtale kan jeg foretage en hypnose session med dig, uanset hvor du er.
Ved hjælp af en Internet forbindelse og Skype kan jeg føre dig ind i en dybt afslappet hypnotisk tilstand og arbejde sammen med dig, som om du var hos mig på mit kontor.
Jeg kan også arbejde med dig via telefonen, men i forbindelse med hypnose foretrækker jeg at bruge Skype, da det giver mig mulighed for at se dig, mens du er i trance. På den måde har jeg mulighed for at overvåge din tilstand, så jeg ved, hvad der foregår, mens jeg arbejder sammen med dig.

Bestil en session for en Intuitiv Session

Udfyld formen på min Kontakt side.

For at betale for din session skal du klikke på knappen nedenfor. Sørg for at betale for din session senest dagen før den finder sted. Hvis du skal har brug for at ændre din tid til et andet tidspunkt, så gør det venligst mindst 24 timer før den skal finde sted. Hvis du undlader at gøre det, vil du blive opkrævet fuldt gebyr.

Session pris


Hvad er en Skype Hypnose session lig?


Hypnose er en naturlig måde at lære på, og du kan gå ind i det stadie, når som helst og hvor som helst det passer dig. Jeg kan føre dig ind i en afslappet hypnotisk tilstand over internettet eller over telefon. Alt, hvad du skal sørge for, er at du er i et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, mens sessionen finder sted. Din første session vil vare to timer, mens de efterfølgende sessioner varer omkring 1 time . Når du er klar til din session, lav dit Skype-opkald som sætter dig i forbindelse med mig. Derfra er alt, hvad du behøver at gøre, at følge mine forslag. På grund af du både kan høre og se mig og nemt kommunikere med mig, mens du er i hypnotisk tilstand, kan vi nå dine mål, lige så let som hvis vi var ansigt-til-ansigt. Vi kan også bruge en telefon forbindelse, hvis du foretrækker det. Hvis du vil bruge Skype til hypnoseterapi, skal du bare sidde i en behagelig stol foran computeren, hvilket giver mig mulighed for at se dit ansigt og dine udtryk.

Hvordan du bestiller en Session


For at bestille en session kan du udfylde formularen på min kontakt side, eller du kan også ringe til mig på
+1 416-897-3485.
Før din session, jeg har brug for, at du udfylder nogle oplysninger, som jeg sender til dig inden din session.
Efter udfyldning af skema bedes du sende dine svar til mig via e-mail før den tid, som vi sætter af til din session. For at betale for din session skal du klikke på knappen nedenfor. Sørg for at betale for din session senest dagen før den finder sted. Hvis du skal har brug for at ændre din tid til et andet tidspunkt, så gør det venligst mindst 24 timer før den skal finde sted. Hvis du undlader at gøre det, vil du blive opkrævet fuldt gebyr. Hvis du har flere mere end én session, bedes du før tid betale for alle de sessioner, du har booket.


Første session
 
efterfølgende session

skype hypnose Du kan sende besked til mig via Skype på cathmar9
Eller du kan i stedet for ringe tlf. nr. 416-897-3485 for at aftale et tidspunkt for session/sessions