blog

Fordele ved at opgive afhængighed
ved/Margit Cathrine Møller


Afhængighed er ofte meget skadeligt for dig fysisk og psykisk. De kan forårsage problemer for din familie og endda få dig til at skilles, dit arbejdsliv kan blive påvirket af jobopsigelser eller disciplinære handlinger, og de kan få dig til at gå den forkerte vej afhængigt af hvor alvorlig din afhængighed er, og hvad du er. afhængigt af.

Tre af de mest almindelige afhængigheder, der er meget problematiske for folk, er rygning, alkohol og stoffer, uanset om du køber noget på gaden eller få recepter på ting, du egentlig ikke har brug for.

Rygning, alkohol og stoffer er utroligt usunde, når de bruges i store mængder og resulterer i langvarige helbredsproblemer og endda død i nogle situationer.

Hvordan kan du behandle afhængighed?

Afhængigheder kan behandles på flere måder, men en af de mest effektive og velundersøgte muligheder for behandling af misbrug er gennem hypnose, som behandler roden af problemet i dit ubevidste i stedet for blot at forsøge at håndtere de ydre trang eller problemer.

Når en hypnotisør med speciale i afhængighedsbehandling sætter dig i en trancetilstand, bliver du mere imødekommende over for forslag, selvom du aldrig gør noget, du ikke vil.

Undersøgelser har vist, at mennesker, der virkelig ønsker at slippe fri af deres afhængighed, kan få styrket viljestyrke til at afslutte den afhængighed, der giver dem problemer.

Hypnoterapi har løbende virkninger efter behandlingen er afsluttet ved at ændre på neurofysiologiske veje, der styrer specifikke mønstre og betingelser, du har brugt år på at sætte dig ind i. Så det betyder, at triggere, der starter dine cravings, kan fjernes, og dine overordnede cravings kan reduceres på længere sigt og efter hypnotisøren er færdig med at arbejde med dig.

Vil hypnose øjeblikkeligt stoppe min afhængighed?

Hypnose er ikke en magisk løsning, og kernen i processen kræver, at du er villig til at stoppe din afhængighed.

Det er også vigtigt at forstå, at en enkelt hypnose-session ikke kan bringe større langsigtede resultater. Men gennem et forløb med nogle hypnose-sessioner kan du arbejde hen imod at komme af med din trang og genoprette din viljestyrke til at bekæmpe de drifter, der presser din afhængighed.

Afhængigheder og de underliggende problemer, der kan forårsage afhængighed, er komplekse. Jo længere du har haft afhængigheden, og jo mere alvorlig den er kan begrænse, hvor hurtigt du kan begynde at bekæmpe afhængigheden og blive sundere

Sidste tanker om hypnose og afhængighed

At bruge hypnose til at behandle din afhængighed er effektivt og vil forbedre dit liv. Ved at fjerne de vanedannende stoffer fra din livsstil, vil du få et lykkeligere familieliv, færre problemer på arbejdet og potentielt have mulighed for bedre, mere givende job. Derudover vil dit helbred forbedres og forhindre nogle af de langsigtede problemer i at starte, såsom kræft, leverskader og død.

kloge ord

Placeholder Picture

"Nature gave men two ends - one to sit on and one to think with. Ever since then man's success or failure has been dependent on the one he used most

George R. Kirkpatrick


Udforsk, berig, udvid: Tag på en rejse gennem ord.

Placeholder Picture

Anyone can carry his burden, however hard, until nightfall. Anyone can do his work, however hard, for one day. Anyone can live sweetly, patiently, lovingly, purely, till the sun goes down. And this is all life really means.

Robert Louis Stevenson
Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.

Tad Williams

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv