EN

Blog

Værende Sund med Reiki

Margit Cathrine Moller

reiki symbol

Det stærke symbol ovenfor er kendt som Cho Ku Rei, hvilket betyder "Placer universets magt her" og bruges af Reiki-udøvere til at lede energi til den fysiske krop. Forestil dig nu, om dit trætte og syge legeme modtager den rene, rigelige, ubestridelige energi i universet. Dette er, hvad Reiki kan gøre for at bringe healing. Energier strømmer frit i vores krop, det er som en ren flod hvor krystalklart vand strømmer frit. Livet blomstrer rigeligt og støtter de andre livsformer omkring det. Hvis vi lever et sundt liv, kan vi passe på de mennesker, vi elsker og blive produktive i vores arbejde.

Reiki terapi hjælper med at lade energierne i vores krop strømme frit ved at åbne energikanalerne og lade kroppen naturligt håndtere stress og toksiner forårsaget af vores kostvaner, vores miljø eller vores negative følelser. Hvis reiki er praktiseret gennem en længere periode, genopretter Reiki kroppens generelle tilstand og genopretter dermed sin naturlige evne til at bekæmpe sygdomme og den medfødte evne til at helbrede sig selv. Tænk på Wolverine i X-Men uden mutationen.

For dem, der er i medicinsk behandling eller gennem genopretning, kompletterer Reiki ved at levere energi, som kroppen kræver for at komme sig fra sygdom. For dem, der bruger alternative behandlinger som meditation, urtemedicin, aromaterapi eller homøopati, forstærker Reiki deres virkninger på din krop.

Uanset om det bruges som vedligeholdelse af velbefindende eller som komplementerende til behandling, bringer Reiki healing ved let berøring af hænder, hvilket bringer strømmen af energien fra en grænseløs kilde (kilden af Universet) til klienten.

Og ligesom flodens flydende vand er det blidt, men meget stærkt.