tidligere livs RegressionEN

Blog

Tidligere Livs Regression Hypnose hvad er det?

Margit Cathrine Moller

Tidligere livs regression hypnose er et indre spirituel emne, og det er noget, man kan overveje, mens man går igennem en healingsproces. I sidste øjeblik er der vist flere forskellige programmer, der dækker tidligere livs regressions hypnose på tv. Hvis din krop og sind oplever smerte og lidelse, kan tidligere livs regression hypnose være en måde, der kan give dig svar på, hvorfor du har specifikke problemer i dit liv.

Hvad er nøjagtigt en tidligere livs regression hypnose?

Tidligere livs gression hypnose er en form for hypnose, der leder en person ind i hans eller hendes tidligere liv. Selv om disse fakta og figurer måske ikke synes at være gyldige med faktiske beviser, der beviser de endelige resultater, men det tidligere livs regressions hypnose har virkelig vist sig godt at vide om, at enkeltpersoner lever godt, hvilket hjælper med at kende og rettidigt fjerne det hidtidige liv, forhindringer, der kan udnytte præsentere livet på en person.

Tidligere livs regression hypnose giver mulighed for at undersøge ens tidligere livs oplevelser. Det er indlysende, at ikke alle kunne have været Hitler eller Cleopatra i deres tidligere liv. Det skal nævnes, at mange mennesker ikke tror på den tidligere livs regressions hypnose, men det kan være meget velegnet til at opnå viden om, hvordan man skal håndtere det liv, man er i. Den tidligere livs erfaring kan give forståelse, hvorfor meget kan læres af disse tidligere livserfaringer. Der er mange forskellige niveauer eller virkelighed i tidligere livsregression hypnose som:

1. Samlet livslængde - det handler om aspekter som - hvad skete der? Hvad sker der i fremtiden? Det er ikke ligefrem fremtiden, men en gave og en fortid.

2. Den enkelte information - er en anden løft af tidligere livs regressions hypnose, som giver specifikke oplysninger om konstruktionen som - hvad fanger hans/hendes opmærksomhed, hvad der gør ham/hende til at skille sig ud, begivenhed, landskab osv.

3. Den generiske information - det er vigtigt niveau af virkelighed information om konstruktionen, dvs. Hvad, hvem, hvornår, hvor osv.

4. Specifikke oplysninger - jo mere du samler oplysningerne om baggrunden, jo flere detaljer får du af baggrund om hans/hendes tilknytning til det faktiske liv.