vision for vægttabEN

Blog

Skriv din vision for dit vægttab

Margit Cathrine Moller

Vi kender alle styrken i at have en klar vision, ikke?
Jeg mener, tag det bare bogstaveligt. Hvis du har et 20/20 syn, ser du helt tydeligt. Det er den samme klarhed, der virker som vores motivation for vigtige planer om forandring så som at tabe sig.

At tabe sig i sig selv er ikke rigtig et mål. Det er som et instrument, der fører til et mål. Så hvad er det? Hvorfor vil du tabe dig? Hvorfor vil du være slank? Tallet på vægten er ikke så relevant som din vision om dig selv.

For nogle mennesker betyder tab af vægt et sundere, mere vellykket og flottere selv. Men din vision skal være klar, præcis og konkret. Dermed menes ikke kun at være sundere, men at forebygge diabetes; Ikke bare mere vellykket, men at få forfremmelsen; Ikke bare mere flot, men mere sexet med smuk hud. Hvad ønsker du, der vil ske med dig selv?

Faktisk hjælper det, hvis du ikke bare skriver det ned, men også har et klart billede af dig selv, som du forestiller dig at være. Du kan få en ven, der er god til Photoshop til at hjælpe dig med at kreere et billede af dig. Print det og sæt den vision op på din væg. Gør det til din pauseskærm. Placer et billede i din tegnebog.

Det virker på tre måder: det gør dig motiveret til at forfølge dine mål; Det opfordrer dig til muligheden af succes; Og det hjælper dig med at tro på, at du fortjener et bedre liv.