reiki healingEN

Blog

Reiki Healing versus Konventionel Medicin

Margit Cathrine Moller

Apple-grundlæggeren Steve Jobs`s død mindede mig om, at penge og magt ikke kan købe liv eller helbredelse. Selv den bedste af konventionel medicin kan ikke forhindre den tidlige død af en af verdens bedste visionære personer. Det fik mig til at tænke på andre mennesker, der bruger Reiki i deres kræftbehandling.

Reiki-udøvere og healere som mig ser på sygdomme, herunder kræft, som årsag til en ujævn fordeling af kroppens energifelter. Ved at korrigere denne ubalance oplever klienterne en relativ hurtig forbedring af deres tilstand. Vi siger ikke til klienter, at reiki kan helbrede kræft - men hvad det gør, er at gøre kroppen mere afslappet og mere i balance, så den reagerer bedre på medicin, samt reiki kan ændre en persons udsigter og følelse af optimisme.

Sygdomme som den Steve Jobs havde, bugspytkirtelkræft, påvirker mennesker på forskellige niveauer - fysisk, følelsesmæssigt, socialt og ja, selv spirituelt. Udøvere af vestlig konventionel medicin er ikke rigtig uddannede til at gå ud over det fysiske. Det er her healingsværktøjer, som Reiki kommer ind. Når de bruges til at supplere konventionel medicin, hjælper Reiki med at involvere og behandle hele personen på alle hans eller hendes niveauer. Ofte modtager klienterne positiv healings energi, som vil hjælpe dem med at blive aktive deltagere i deres healingsproces.

Spørgsmålet om, hvorvidt vi vælger Reiki eller konventionel medicin, bør således aldrig stilles. Konventionel medicin giver en klar diagnose og bedre behandling, som Reiki-udøvere ikke er uddannet til at gøre. Men konventionelle medicinudøvere er heller ikke uddannet til at se på hele personen og give positiv energi.

Det er det, vi mener ved at have det bedste fra begge verdener.