blog

Rådgivning vedr. Financiel Stress
by Margit Cathrine Møller


Fakta 1: Finansiel stress kan ødelægge et ægteskab.
Fakta 2: Finansiel stress kan påvirke dit mentale helbred.
Fakta 3: Finansiel stress kan skade din selvtillid.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Desjardins Financial Security er penge eller manglen på penge den største kilde til stress for 44% af befolkningen, og det afholder folk fra at være sunde. Ud over rygning, vægt og afhængighed er økonomisk stress den mest almindelige grund til, at folk søger rådgivning eller terapi.

Folk spørger altid om det praktiske ved at bruge penge på rådgivning om et problem, der skyldes manglen på penge. Måske er den bedste metafor en lækkende benzin tank og at løbe for benzin. Ja, du har brug for at have benzin, så din bil kan køre, men du har først og fremmest brug for at få den lækkende tank ordnet, så intet vil blive spildt.

Det er, hvad rådgivning kan gøre for dem, der lider af økonomisk stress. Det hjælper personen med at blive klar på, hvad der sker, identificere roden stressen (ofte er det ikke så meget penge som sådan, men forbrugsvaner og livsstilsvalg), opdage nye muligheder, lave en klar finansiel genoprettelsesplan og finde energien og i hvilken retning, man bør gå vedr. at træffe vigtige beslutninger i livet.

Som mine klienter har opdaget, er rådgivning ikke en bekostning, det er en investering.

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

Placeholder Picture

"Naturen gav mænd to ender – en at sidde på og en at tænke med. Lige siden da har menneskets succes eller fiasko været afhængig af den, han brugte mest"

George R. Kirkpatrick


UDFORSK, BERIG, UDVID: TAG PÅ EN REJSE GENNEM ORD

Placeholder Picture


Enhver kan bære sin byrde, hvor hård den end er, indtil natten falder på. Enhver kan udføre sit arbejde, uanset hvor hårdt det end er, for en dag. Enhver kan leve sødt, tålmodigt, kærligt, rent, indtil solen går ned. Og det er alt, hvad livet egentlig betyder.
Robert Louis Stevenson


Lav aldrig dit hjem et sted. Skab et hjem til dig selv inde i dit eget hoved. Du finder det, du skal bruge for at give det - hukommelse, venner, du kan stole på, kærlighed til at lære og andre sådanne ting. På den måde følger den med dig, uanset hvor du rejser.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv