coachingEN

Blog

Rådgivning i Toronto i dag

Margit Cathrine Moller

Rådgivning/Coaching i Toronto - en meget kreativ og dynamisk branche - fik uventet et løft, da international stjerne Kristin Stewart, som deltog i Toronto Film Festival, meddelte at hun var i sorg rådgivning og var på udkig efter en terapeut. Hun erkendte, at hendes sorg over adskillelsen fra sin kæreste, skuespilleren Robert Pattinson, gjorde hende til et følelsesmæssigt vrag efter en affære med en gift instruktør.

Men den anden nyhed, der bragte rådgivning/coaching i Toronto til overskrifterne kom blot lidt senere, da Canadas største universitet University of Toronto meddelte, at det bliver den første fuldtids muslimsk præst, der skal tage højde for de 5000 muslimske studerende. Jurastuderende Amjad Tarsin blev hyret til at give rådgivning og vejledning til den muslimske ungdom på universitetet, der understreger de belastninger, at muslimske elever oplever i og uden for universitetsområdet.

Sorg rådgivning, vrede coaching, stress terapi, heling af sår, retning af karriere, og livs coaching er blot nogle af de tjenester, der tilbydes af mennesker involveret i rådgivning og coaching i Toronto. Disse er udført af uddannede og erfarne fagfolk, der har specialiseret sig i specifikke tilgange.

Ligesom i andre større byer er coaching i Toronto en industri, der giver en tiltrængt støtte til byens voksende befolkning, der har at gøre med personlige vanskeligheder eller spændinger, som følge af en hurtigt skiftende samfund og et uforudsigeligt miljø. Uden denne gruppe af fagfolk kunne beboerne i Toronto måske være bukket under for depression, udøve selvmord, eller udvikle afhængighed på grund af deres overvældende personlige problemer.