søvnproblemer hypnoseEN

Blog

Problemer med at sove? Prøv Hypnose

Margit Cathrine Moller

Noget af det bedste i livet er at vågne hver morgen og at føle sig frisk og veludhvilet efter en god lang nattesøvn. Du er klar til at møde din dag fuld af energi, fordi din krop, dit sind og din ånd er helt udhvilede.

Men det er en velsignelse, som mange ikke så heldige at have. Mange mennesker står op hver morgen og føler sig trætte grundet manglende søvn. Søvnløshed er et voksende problem blandt nutidens befolkning, især dem, der lever i stærkt stressende miljøer.

Milliarder af kroner er blevet brugt i sovepiller. Men de giver ikke langsigtede løsninger. I dag vender flere mennesker til hypnoterapi for at hjælpe dem med søvnforstyrrelser.

Logikken er simpel - den største årsag til problemer med at sove er stress. Hypnoterapi er en af de bedste måder til at forstå og håndtere stress i vores liv. Derfor kan hypnoterapi hjælpe med at løse vores problemer med at sove.

Der er mange misforståelser om hypnose, da det faktisk er lidt mere end en øget tilstand af bevidsthed, hvor du er i dybere kontakt med dit ubevidste end dit bevidste sind. Men det er ikke sandt, at du helt mister din bevidsthed, når du er hypnotiseret. Du er stadig klar over, hvad der sker. Af den måde er frygten for, at dit sind kan blive misbrugt og manipuleret i trance, helt grundløs.

Hvis du har et problem med at sove, kan hypnoterapi hjælpe dig på tre måder: det kan direkte få adgang til de ting, der ubevidst forstyrrer dit sind såsom frygt, angst, vrede; Det kan genvække dit sind til at forvente en god søvn; Og det kan lære dig afslapningsteknikker, hvor kroppen og sindet helt slapper af, når dagen ender.

Du vil blive overrasket over at opleve magten til at komme over din søvnløshed ligger dybt inden i dig selv.