EN

Blog

Påskønnelse af Betydningen af Dag for Arbejderne

Margit Cathrine Moller

1. maj er fejret som Labour Day eller Arbejdenes internationale kampdag i mange dele af kloden herunder mit hjemland Danmark. I USA og her i Canada falder Labour Day i september.

For mange amerikanske og canadiske familier er Labour Day weekend en tid til at fejre afslutningen på sommeren med baggårds grill, parader i byen og picnics på stranden.

Men Labour Day er først og fremmest en fest for økonomiske og sociale præstationer for arbejdere over hele verden. Således bruger de i mange lande dagen på strejker og forsamlinger i stedet for grillfest.

For os, der deltager i bevægelsen mod personlig styrke og transformation, er det en særlig vigtig dag, fordi det bringer fokus på arbejdets værdighed og værdien af hver persons specifikke bidrag til arbejdsstyrken.

Arbejdsdagen minder os om den medfødte lighed i vores arbejdsbidrag. Uanset om vi arbejder som ledere eller budbringere, som hospitalsspecialister eller skønhedseksperter, som piloter eller chauffører - er alle disse ting ikke noget, som hver især har et specifikt og tydeligt bidrag til at gøre vores samfund vokse.

Så lad mig bruge denne lejlighed til at takke alle for det specifikke arbejde, du laver for at gøre min verden til et bedre sted - kokke og servere i restauranterne, de landmænd, der producerer maden, de fiskere, der giver os fisk og skaldyr Chauffører, der gør pendling mulig, folkene i regeringen, politiet, brandmændene, der er bare for mange at nævne. Men til alle jer, lad mig sige tak. Nyd 1. maj!