målsætningEN

Blog

Opstilling af Mål sker Altsammen i Sindet

Margit Cathrine Moller

Det er den årstid. Da ferien fungerer som vores mødested for at fejre det, vi har opnået det sidste år, ser vi også frem og tager tid til at planlægge det næste år. 2011 er et år, der altid vil blive husket af mennesker over hele verden. Det har været et særligt vanskeligt år for mange mennesker, der var ofre for de mange ulykker, men det er også året, hvor menneskeheden viste sine bedste sider - dets evne til at overleve, forøge bistanden og skabe solidaritet.

Siden jul er en årstid af håb, holder vi fast på den forudsætning, at så længe vi lever, er der håb for alle. Og det er grunden til, at vi sætter mål, fordi de tjener som vores vejledninger. Men hvor kommer hypnose ind?

Der er mindst fire nøgleområder, hvor hypnose tjener som et væsentligt redskab i målsætningen:

en. Hypnose hjælper os med at få adgang til vores dybeste ønsker

Spirituelle guider siger altid, at vores dybeste ønsker er Guds ønsker for os. Universets ønske er allerede indlejret i vores ubevidste. Hvad hypnose kan gøre er at hjælpe os med at få adgang til vores dybeste ønsker, da dette vil lede os i vores målplanlægning.

b. Hypnose afdækker vores kerneproblemer

En af de vigtigste hindringer for vores succes er vores centrale personlige problem, som mange af os stadig ikke er klar over. Hypnoterapeuter kan hjælpe folk med at afdække deres centrale personlige problemer eller de grundlæggende årsager til deres usunde adfærd. Disse kan være undertrykte minder, oplevelser af traumer og lignende.

c. Hypnose ophæver vores indre styrker

Et væsentligt resultat af hypnoterapi er, at det gør bevidst, hvad der er ubevidst. Vi har så meget potentiale, så mange indre ressourcer, der forbliver uudnyttede. Disse indre styrker, når de graves frem, bliver hovedfaktorer i vores målindstilling.

d. Hypnose præciserer vores svagheder

Vores mål bør være en faktor i vores svagheder. Vores retning i livet bør spille på vores styrke og minimere vores svaghed. Det er således meget vigtigt, at vi bliver opmærksomme på, hvad vores svagheder er; Hvad svækker vores tro, hvilke skygger for vores beslutninger; hvilke fristelser vi ikke kan modstå. Disse ting kan afsløres ved hjælp af hypnose.

Mennesker er designet til at se fremad. Og alligevel ser vi frem til at tage med os de bedste lektioner, som vores hukommelse giver. Det er her hypnose bliver en gave til mennesker.