frihedEN

Blog

Opnå indre frihed ved hjælp af EFT

Margit Cathrine Moller

I en sjælden men velkommen udvikling erklærede Time Magazine som Årets Person - protesteren - det almindelige og almindelige medlem af masserne, der marcherede gennem gaderne og store arealer over hele verden for at opnå noget, der forener verden: Frihed. Frihed fra diktatorer. Frihed fra økonomisk sabotage. Frihed fra tyranni.

Vi ønsker alle frihed. Men vi er ikke alle klar over, at der inden for os er faktorer, der fortsætter med at gøre os til slaver og forhindre os i at vokse mod vores maksimale potentialer: frygt, smerter, traumer og vaner. Vi kan muligvis ikke opnå denne frihed ved blot at protestere, men vi kan arbejde hårdt, så vi kan være fri i vores indre.

Et af de bedste værktøjer til at opnå indre frihed er en proces kaldet EFT eller Emotional Freedom Technique. Ikke for at underminere nytten af terapi og rådgivning og andre interventioner, men det er også kendt, at nogle mennesker går igennem årtier med terapi, men forbliver i deres frygt og sår.

En af grundene er, at de fleste af disse negative energier opbevares i forskellige dele af kroppen. Selv om vi taler om dette i årtier, fortsætter disse energier, når de ikke frigives, os med at påvirke os og selv dikterer vores adfærd. Frygten, når den udløses, kan være stærkere end vores stærkeste beslutninger. Så den bedste løsning er at frigive disse energier fra vores kroppe.

Sådan er EFT's gave. Det er en ikke-invasiv, ikke-truende, og hurtigere tilgang til at opnå indre frihed. Men for fuldt ud at forstå EFT, skal du besøge et trænet og en certificeret EFT-terapeut, der kan forklare dig detaljerne i denne proces.