hypnose hensyn til kroppenEN

Blog

Med Hensyntagen til din Krop

Margit Cathrine Moller

Da vi fejrede Faders dag over hele verden i sidste søndag, blev jeg mindet om min egen far. Et af de ord, der kommer til at tænke på, når jeg tænker på ham var: hensynsfuld. Der er noget vedr. hensynsfulde folk, der bringer så megen positiv energi og liv omkring dem.

Mens det, at vi er hensynsfulde overfor andre, er et tegn på en voksen og stærk person, er vi ofte ikke opmærksomme på vores eget selv, især vedr. vores egen krop. Som oftest fortæller vi andre mennesker, at de skal sørge for at hvile sig eller tage på ferie eller spise ordentligt, mens vi ikke udviser den samme omsorg for os selv.

Vores holdning til vores krop påvirker vores helbred meget. Jeg kender mange mennesker, der tager sig af nogle dele af deres krop og forsømmer resten. Folk tager sig af deres tænder. Kvinder tager sig af deres hår. De fleste mennesker tager sig af deres hud. Men er vi opmærksomme på vores krop?

At være hensynsfuld betyder at respektere og ære vores krop. At være hensynsfuld betyder at være taknemmelig mod vores krop for, hvad den har gjort for at indeholde vores ånd.

1. Lyt til din krop. Det sender meddelelser regelmæssigt. Hvad skal man spise, hvornår man skal spise, hvornår man skal sove? Vores krop lærer os, hvad der er behageligt og hvad der ikke er. Vores krop fortæller os, hvad den er i stand til at gøre, og hvad dens grænser er.

2. Pas på din krops sundhed. Spis godt. Stop rygning. Drik moderat. Sove ordentligt.
Motioner. Motioner. Motioner.

3. Søg hjælp. Når din krop klager, er det ofte bedst at søge hjælp. Det kunne være at ringe til en healer, en læge, en akupunktør, en ernæringsekspert eller nogen, hvis ekspertise det er at hjælpe med at finde den bedste vej til sundhed og wellness.