hypnose midtlivskriseEN

Blog

Kvinder i Midtlivskrise fra Kaos til Kreativitet

Margit Cathrine Moller

"Hvis du nogensinde er blevet kaldt en trodsig, uforgængelig, umulig kvinde ... hav tillid til ... der er stadig tid. "- fra Women Who Run with the Wolves

Dr. Clarissa Pinkola Estes, velanset digter, forfatter, traume specialist, og forfatter af citatet ovenfor er en stærk kvinde. Og hun anser det for hendes mission at styrke andre kvinder. "Aldrig før på denne planet har flere opvågne kvinder levet på samme tid, med en retfærdig forventning om, at et liv med mening, som transformerer selv og andre, tilhører os alle, uigenkaldeligt."

Da jeg selv er en stærk kvinde, finder jeg stor glæde i at sætte andre kvinder i stand til at finde deres egen styrke og blive kreative væsener, der bidrager til universet. Men jeg finder på en anden måde for glæde i at ledsage den livsrejse for kvinder, der er i midtlivs-overgangen. For mig er det spændende og livgivende.

Kvinder midt i livet kan støde på flere lag af følelser, der kan bryde ud i en krisesituation: Realiteten ved at blive ældre, ægteskabsvanskeligheder, en tom rede, når børn går på universitet eller bliver gift, en krop, der går gennem hormonelle ændringer, af hedeture . Nogle gange kan alle disse forandringer forårsage kaos i en kvindes liv.

Men hvad jeg gør er at hjælpe dem med at navigere gennem dette kaos ved at bruge flere metoder som rådgivning, EFT, eller sjæle arbejde, så de opdager kraften inden i dem selv Efter oplysning og frihed kommer kreativitet.

Ja, jeg er enig med Dr. Estes, der er stadig tid til kvinder til at styrke sig selv, og en af de bedste tider er, når de er midt i livet.