hypnose stop rygningEN

Blog

Hypnose og rygning

Margit Cathrine Moller

Der er mennesker, der vågner op om morgenen, beslutter at holde op med at ryge og fortsætte med at gøre det uden besvær. Dette er ikke held, det er psykologi. Dem, der har svært ved, kan spore deres kamp til en kombination af fysiske og psykologiske faktorer.

Fordi rygning er blevet en daglig rituel, er kroppen betinget af at have det for at fungere som normalt. Dengang er rygning blevet en tiltrængt håndterings mekanisme. For nogle mennesker, hvis liv er i oprør, er det at have noget meget forudsigeligt som rygning, en kilde til trøst. Elskede kan forlade os, men cigaretpakken vil altid forblive. Det anslås, at 90% af rygere er klinisk afhængige af rygning. Det betyder, at de ikke kan standse vanen uden behandling og professionel behandling.

Så det er her hvor hypnose kommer ind:

1. Enhver rygestopproces kræver erstatning for vanen. Hvad vil du gøre, hvis du holder op med at ryge? Hvad vil give mening og tilfredshed? Hypnose vil hjælpe personen til at udforske hans eller hendes dybeste ønsker, selv barndoms ønsker. Disse oplysninger tjener som motivationsfaktorer.

2. Rygestop kræver healings- og adfærdsmodifikationsbehandling, så du ændrer den måde, du tænker på din rygningsvaner. Rygere skal ændre deres tænkningsproces og fjerne disse rationaliseringer og forsvar. Hypnose har vist sig at være et af de mest effektive værktøjer til at ændre vaner, især dem, der er dybt indgroede.

3. Rygestop kræver beslutsomhed behavior modification og indre styrke. Hypnose åbner de indre reserver af styrke i dit ubevidste sind, så du kan nå dine mål med sind, krop og sjæl.