hypnose vægttabEN

Blog

Hypnose og Vægttab

Margit Cathrine Moller

I sidste måned offentliggjorde det canadiske fedme-netværk resultaterne af et verdens-vægt-projekt, og resultatet er ikke så overraskende - hele verden tager på i vægt. Folk over hele verden bliver federe.

Vores forhold til mad er vejen til alt, hvad der betyder noget for os, især vores sundhed, wellness og fitness. Den kendte forfatter Geneen Roth sagde, at måden vi spiser er uadskillelig fra vores grundlæggende overbevisninger om at være i live. "Verden er på din tallerken", sagde hun.

Den ene ende af det forhold er kvaliteten af vores mad. I sidste måned sluttede amerikanske førstedame Michelle Obama sig ledsaget af ledere af Walmart til at lancere selskabets ernæringskort, et initiativ til at hjælpe problemet med en overvægtig befolkning ved at hjælpe familier med at lave sundere og mere overkommelig mad til deres børn.

Men den anden ende af det forhold er forbrugerne. Vægtstyring handler ikke kun om kvaliteten af mad, men handler også om egens psyko-fysiske profil.

Ofte virker diæter ikke, fordi det måske ikke drejer sig om at ændre ens valg af mad men at ændre folks holdning til mad og deres spisevaner. Det er her hypnoterapi spiller en meget vigtig rolle.

Hypnose hjælper dig med at forstå dine adfærdsmønstre og hjælpe dig med at omskabe dine vaner, således at resultaterne er mere permanente. Hypnoterapi hjælper dig med at udvikle et nyt selvbillede, bedre afslapningsteknikker og en mere positiv holdning i livet. Hvis du føler dig godt tilpas med dig selv, vil resten følge.

Dette gør hypnose til en af de mest naturlige måder at gøre dit forhold til mad sundere.