regression hypnoseEN

Blog

Hypnose og Regression bringer Healing og Forbedrer din Kreativitet

Margit Cathrine Moller

Sidste nyheder om de kvaler som talente og begavede folk som Lindsay Lohan og Charlie Sheen, er gået igennem, mindede mig om det synkende skib SS Titanic. Det var et isbjerg, der blev synkede det, der blev betragtet som et usynkeligt skib. Vores sind er sådan, at hvad du er bevidst om, er i virkeligheden bare toppen af en større virkelighed, som er skjult nedenunder i det, som vi kalder det underbevidste sind. Jeg kan ikke forestille mig de historier og erindringer, der er gemt under facaden og persona af disse skuespillere, men de er stærke og skadelige nok til at bringe filmkarriere og familieliv ned.

Ja, der er en måde at blive bevidst om, hvad der er ubevidst, ved at blive opmærksom på de erindringer, der er gemt i det ubevidste, der bliver ved med at plage vores liv. Det kaldes en regression ved brug af hypnoterapi.

Regression hypnose er en form for hypnoterapi, hvor du bliver bragt til at bringe til din bevidsthed erindring fra din fortid, mens du er i hypnose.

I filmen "The Kid", hvor Bruce Willis var skuespiller, fremstilles hovedpersonens yngre selv i sit nuværende hus, og sammen fandt "de" en måde at gå tilbage til en smertefuld erindring, der var forenet med fortiden, og fandt dermed modet til at genvinde en drøm om at være pilot og have et godt familieliv.

Det er den bedste måde at beskrive, hvad regression hypnose bringer os - healing og kreativitet. Hvis bare Lindsay og Charlie Sheen havde set denne film.