hypnose lav fertilitetEN

Blog

Hypnose og Lav Fertilitet i Mænd

Margit Cathrine Moller

I gamle kulturer såvel som nu er mænds fertilitet ses som baggrund til magt. En mand med mange børn var - og er - set som en stærk mand i nogle lande rundt om i verden. Intet er som svækkende som en mands manglende evne til at blive far til et barn.

Mandlig fertilitet er en kompleks proces, der starter fra evnen til at producere sunde sædceller, der er stærke nok til at nå op til og trænge ind i og befrugte en kvindes æg. Problemer med mandlig frugtbarhed kan skyldes en række sundhedsproblemer og medicinske behandlinger som f.eks. hævelse af venerne i testiklerne; Infektioner såsom seksuelt overførte sygdomme; forringede/for tidligere ejakulationer eller når sæd kommer ind i blæren i stedet for at gå ud gennem penis; hormonelle ubalancer; Og sådanne tilstande som tumorer og kræft i reproduktionssystemet.

Når det er sagt, fertilitet hos mænd kan også skyldes miljøbelastninger såsom varme, giftstoffer og kemikalier og kan reducere sædproduktion eller sædfunktion.

Men måske er den mest almindelige årsag til mandlig infertilitet en usund livsstil som narkotikamisbrug, alkoholmisbrug, rygning, vitaminmangel og følelsesmæssige belastninger.

Hvordan hjælper hypnose til behandling af mandlig infertilitet?

a. Den dybe afslapning genopretter den hormonelle ubalance og giver positiv energi, som vil styrke det mandlige reproduktive system

b. Den dybe afslapning gør det også muligt for kroppen at reagere på eksterne belastninger, så kroppen ikke bliver beskadiget ved udsættelse for sådanne ting som varme; Følelsesmæssigt stress Arbejdstryk og andre faktorer.