hypnose gamle vanerEN

Blog

Hypnose kan hjælpe dig med at Overvinde Gamle Vaner

Margit Cathrine Moller

"Et nyt frisk nytår er her. . . Et andet år at leve! At komme over bekymring, tvivl og frygt, At elske og grine og give!

Dette lyse nytår er givet mig 'At leve hver dag med gejst'. . . At vokse dagligt og prøve at være Mit højeste og mit bedste!

Jeg har mulighed for endnu engang at rette noget, det gik galt, at bede om fred, at plante et træ og synge mere glædelige sange!

"William Arthur Ward

Det nye år er altid en chance for at begynde på ny og gøre det rigtigt. Men jeg foreslår at i stedet for at træffe beslutninger, hvorfor ikke lave nye vaner? Hvorfor ikke erstatte gamle vaner, der er usunde og uproduktive med vaner, der bringer sundhed, fred og overflod.

Gamle vaner er svære at bryde, fordi de er dybt indblandet i vores psyke. De er som manuskripter, der konstant aflires. Den eneste måde at ændre dem på er at besøge vores underbevidste og omskrive dette manuskript ved hjælp af hypnose.

Der er mindst to ting, som hypnoterapi kan gøre for at omskabe forbindelserne i din hjerne:

At skabe et mentalt billede, der afviser den gamle vane

Hypnose hjælper dig med at skabe et levende billede i dine tanker om alle de negative ting om den gamle vane, dens grimhed, dens risici, dens dumhed og dens spild af tid og penge. Dette billede skal være stærkt nok til, at det er som en hukommelse implanteret i hjernen. Derefter kan hypnotisøren lede dig til at afvise dette billede ved at sige ord som EJ, IKKE MERE OG ALDRIG IGEN. Du beslutter dig for at afvise denne gamle vane.

At skabe et mentalt billede, der tiltrækker den nye habit

Den anden ting, som hypnose kan gøre, er at skabe et mentalt billede, der gør det nemt for hjernen at acceptere den nye vane som mere attraktiv, en bedre mulighed. Denne billedfremstilling får hjernen til at acceptere den nye vane, så jeg beordrer viljen til at beslutte at ændre sig.

Dette er selvfølgelig en proces, og det må gentages nogle gange. Men med den rette dedikation og hensigt er hypnose meget bedre end blot at skrive nytårs resolutions.