eft blokeringerEN

Blog

Hvordan EFT kan hjælpe med at Opløse Gamle Blokeringer

Margit Cathrine Moller

Jeg kan godt lide, hvordan nogle orientalske healere ser på sygdom. De bruger en bindestreg og staver det u-balance. I orientalsk healingsfilosofi er en sygdom kun en ubalance i den naturlige strøm af livet i menneskekroppen. Sådan en ubalance skaber sygdomme som kræft, hjertesvigt, diabetes. For disse healere er disse ubalancer forårsaget af en ophobning af negative energier, der opbevares som opdæmning af gammelt vand bag blokke. På grund af disse blokke flyder livet ikke frit.

Disse blokke kan også resultere i frygt, traume, turbulente følelser, adspredt tænkning og fysiske spændinger. Psykologer har længe studeret disse fænomener, men de har ikke fundet en teknik til, hvordan man frigiver disse blokeringer fra kroppen.

Derfor er vi taknemmelige for udviklingen af EFT - Emotional Freedom Technique. På samme måde som akupressur frigiver fysiske blokeringer, frigiver EFT følelsesmæssige blokeringer, samtidig med det også er kendt for at frigive nogen fysisk smerte og lindre fysisk traume.

EFT virker gennem en proces, der involverer blid tapning af meridianpunkter eller hvad vi kan trykpunkter. Denne tapping frigiver blokeringer ligesom demontering af dæmningen - tillade fri strøm af positive energier. Candace Pert, forfatter af Molecules of Emotions, siger, "Energi-interventioner påvirker kroppens indviklede elektrokemiske system samt mere subtile energier."

Denne særlige teori fastslår, at strømmen af positive energier påvirker menneskets overordnede helbred. Forskning har vist, at hjernen og de nervøse og endokrine systemer reagerer godt efter at have tappet, da disse kemiske og hormonelle systemer påvirker vores tanker, følelser, stemninger og syn på livet.

Denne FRIHED er ikke kun frihed fra fortiden, det er en frihed, der giver dig mulighed for at omfavne et nyt liv og en ny følelse af retning.