healing reikiEN

Blog

Hvad mener vi virkelig med Healing

Margit Cathrine Moller

"Først og fremmest føler jeg mig fuldstændig befriet fra de følelser, der er ansvarlige for mine vaner med at spise for meget; Så ikke mere trang til usunde fødevarer som sukker og stivelse, ikke mere snacking hele tiden, ikke flere udskejelser.

Og alt dette, uden at føle sig berøvet. Det er et helt nyt liv for mig! Nu er det naturligt for mig at spise sundt og i mindre portioner. Jeg føler mig tilfreds, glad og så meget mere levende! Jeg har meget mere energi ved glæden af at gå hver dag! "

Ovenstående citat er fra et testamente af Jesse, en af mine kunder. Jeg valgte dette for at fremhæve noget, som jeg finder afgørende i det arbejde, jeg gør. Hvad mener vi virkelig ved healing? Folk kommer til mig for at blive healet. Men hvad betyder det egentlig?

Merriam-Webster-ordbogen definerer healing som: At gøre sund eller hel; At genoprette sundhed At forårsage at en uønsket tilstand bliver overvundet; At genoprette oprindelig renhed eller integritet og at vende tilbage til en sund tilstand.

Jeg kan godt lide disse definitioner. Jeg vil gerne fokusere på to ting:

Healing er at gøre hel.

Selv om mange mennesker overvejer healing for at overvinde en skade, en sygdom eller generelt det at have der dårligt, men det er en del af hele processen med at skabe helheden. Ja, healing betyder, at kroppen går tilbage til at være sund og rask, men det indikerer også velvære af sindet, hjertet og ånden.

Det plejede at være, at lægerne koncentrerede sig det fysiske aspekt af healingen, men flere og flere af vores medicinske skoler og hospitaler ser relevansen af holistisk sundhed. Vi er nu klar over, at den fysiske tilstand kun er en "kropslig form af" af sindet og ånden. Virkelig hesling sker, når alle aspekter af væsen er helet.

Healing er en genoprettelsesproces.

Vi begyndte med at være hele. Vi startede alle helt sunde og raske. Ja, selv dem, der er født af sygdomme. På et tidspunkt i løbet af undfangelsen af livet, var vi hele. Hvad vi gør i healing er at hjælpe personen tilbage til denne oprindelige tilstand af helhed.

Endelig handler healing i sidste ende om at genvinde livets fylde. Som Jesse nævnte ovenfor, at blive healet, er at gå tilbage til at nyde livet og opleve megen energi og fornøjelse hver dag.