healing telefonEN

Blog

Healing via telefon - virker det?

Margit Cathrine Moller

For mig er dette en af de mange fordele ved det moderne liv: det faktum, at du let kan søge psykologisk behandling og spirituel healing via telefonen uden problemer med at skulle tage hen til terapeutens kontor for ansigt til ansigt at få coaching eller til en healings klinik for en session. Dette var uhørt før, og enhver, der forsøgte at starte sådan en praksis, var ildeset af hvert medlem indenfor coaching og healng.

Men i dag er det ikke bare en accepteret del af praksis; det er en, der vinder mere og mere frem. På trods af de kendte begrænsninger (telefonterapi er kun egnet til visse typer problemer), er mange klienter glade for resultaterne af telefoncoaching eller healing, for det er ofte lige så effektivt som sessioner på kontoret.

Ifølge undersøgelsen rapporteret i april Journal of Counseling Psychology er telefon coaching en effektiv psykologisk praksis. Værdifulde resultater viser specifik forbedring, fordi sundhedspersonalet leverer generel mental sundhed til klienter ved hjælp af en løsningsorienteret behandlingsmodel.

Derudover er telefoncoaching omkostningseffektiv og praktisk, fordi klienterne vil opleve healing forbindelse i deres eget hjem, når de virkelig har brug for det. Healing opnås yderligere, når klienterne har det komfortabelt med det samme i deres hjem uden stresset ved at skulle gå ud for at rejse til og fra sessionerne. Desuden addresserer telefonterapi direkte problemerne for de klienter, som tøver med at diskutere dem over telefonen, da de er mere fokuserede med deres mål at heale.

I min praksis som en intuitiv healer kan jeg stadig forbinde med mine patienter bare ved at lytte til deres stemme. Jeg kan stadig høre både, hvad der siges, og hvad der ikke er sagt. Og jeg stoler på, at min stemme bliver et instrument til healende energier.