intuitive healing KøbenhavnEN

Blog

Healing som et Nytårsfortsæt

Margit Cathrine Moller

Fred og velstand er det sædvanlige nytårsønske, men hvorfor tilføjer vi ikke en anden - virkelig godt helbred.

Sundhed og velvære er de to fundamenter for alle andre ønsker, da vores krop og vores sind er vores primære drivkraft i alt, hvad vi gør. Ja, det er rigtigt, at nogle mennesker, der er syge, stadig er meget produktive og bidrager til udviklingen af verdens økonomi. Men vi ønsker alle at være på toppen af vores fysiske ydeevne.

Healing er et mål, men det er også en proces. Det kræver opmærksom koncentration på, hvad vores krop siger. Hver sygdom har en besked i sig selv. Det taler om vores gener, vores livsstil, vores miljø, vores historie og vores forhold. At være opmærksom på vores helbred er at lytte til, hvad vores krop siger.

Det bør være en del af ethvert nytårsmål - hvad enten det er kristent eller kinesisk nytår - det er ligegyldigt. Vi behøver ikke engang at vente på nogen lejlighed. Healing handler om at lytte til vores krop. Vi bør forpligte os til vores helbred hver dag.

Og engagement i vores helbred betyder at træffe beslutninger - om arbejde, relationer, spisevaner, livsstil mm - så at healing kan ske.

Det betyder også at investere i vores sundhed og velvære. At spise hvad vores krop faktisk har brug for. At stoppe alt, der truer vores krop. Og for at se healere, læger, terapeuter og læger, der kan hjælpe med vores helingsproces.