age regressionEN

Blog

Gavn af Regression

Margit Cathrine Moller

Husker du den Oprah udsendelse, hvor Dr. Mehmet Oz introducerede Dr. Brian Weiss og hele konceptet om fortidens livsregression? Dr. Weiss bruger hypnose til at give sine klienter mulighed for at genvinde minder og sammen undersøger de oplevelserne, der er baggrund for årsagerne til nutidens frygt og traumer. Dr. Weiss siger, at du kun kan overvinde din frygt, hvis du forbinder den med din fortid.

Det er sandt og meget mere. Regression har flere fordele udover at gøre din frygt og traume uden magt over dig. Regressionsterapi handler primært om at revidere begivenheder fra fortiden, som, hvis de forbliver uløste, hindrer vores vækst og styrke. Det giver os mulighed for at omdanne disse erfaringer for at bringe healing.

Husk at vores sind er designet til at overleve. Enhver begivenhed eller oplevelse, der sårer vores ego, vil blive optaget og gemt for at beskytte os mod igen at genopleve smerten. Men at være gemt betyder ikke, at begivenheden er løst. Dette er hvad regression gør for klienten. Nu hvor han eller hun er voksen, har han eller hun de indre ressourcer til at håndtere traumer eller smertefulde erfaringer og arbejde på at løse dem. Det vigtige er at frigive sig selv fra disse traumas bindende beføjelser.

Resultatet af en god regression er indre frihed. Fortiden ophører med at have fuldstændig kontrol over dig, så du er fri til at skabe og definere din fremtid efter dine ønsker. Kærlighed, ikke frygt, vil finde en måde at definere din eksistens på,

Fordelen er uhyre stor og kan ikke begrænses. Selvstyring og indre frihed kan resultere i bedre præstationer, kærlige relationer, bedre familieliv, genopretning fra kompulsiv og vanedannende adfærd, fysisk helbredelse, eliminering af tilbagevendende mareridt, vægttab, bedre søvn osv.

Som rådgiver og terapeut er en af de bedste gaver ved at se en klient opdage, at bortset fra smerte bærer skjulte minder med sig kreative energier, der baner vejen for magiske transformationer.