reiki healingEN

Blog

Forstå Reiki

Margit Cathrine Moller

Som en japansk tilgang til afslapning og reduktion af stress fremmer Reiki også healing og udføres ved håndlægning. Udtrykket i sig selv er et ord fra japansk som er i reference til Universal Life Energi.
Idéen om Reiki har sin grund på en usynlig livskraftenergi, der strømmer gennem os og giver os liv. Når strømmen er mindre, så bliver chancerne for at blive syg eller stresset, og når det er højere, bliver chancerne for at blive syg, mindre og du er mere tilbøjelig til at være glad og sund
Reiki hjælper med at bringe de delikate energier i vores krop til ligevægt ved at få kroppens instinktiv kapacitet til at genoprette, blive bedre og holde op med en behagelig fysisk og mental velvære. Denne nemme og forståelige, ikke-påtrængende helbredelsesmetode fungerer sammen med det højere selv hos den person, der modtager det, for at fremme hele menneskets væsen. Det gør det uden tvivl en metode til at opnå og fremme fuldstændighed i tankerne, krop og ånd.

Fordelene ved Reiki

Der er mange fordele ved Reiki healing. Reiki genererer afslapning, der strækker sig langt og hjælper kroppen med udslip af tryk og ængstelser eller stammer. Det fremskynder også kroppens selvhelbredende evner og hjælper med bedre søvn, som igen kan nedsætte blodtrykket. På samme måde kan reiki være til hjælp i tilfælde af alvorlige slid og vedvarende situationer som astma, eksem og hovedpine, og når man ønsker at være fri for enslavende vaner, som folk bliver afhængige af.
Reiki kan hjælpe med at lindre smerter, eliminere energibeskyttelse og ændre strømmen af energi i det endokrine system, således at kroppen opnår ligevægt og enighed. Reiki kan hjælpe kroppen med at rense sig selv fra forurenende stoffer, mens man reducerer de dårlige virkninger af stoffer. Det vil hjælpe kroppen med at genoprette fra lægemiddelbehandling efter en kirurgisk procedure eller kemoterapi og vil bidrage til at øge immunsystemet
Andre Reiki-fordele er at øge ens energi, samtidig med at det hjælper med at bremse aldringsprocessen, øge hyppigheden af vibrationer i kroppen og medvirke til åndelig fremskridt og følelsesmæssig clearing.