eft resultaterEN

Blog

Fordelene af EFT

Margit Cathrine Moller

Resultater!

Det er det ord, vi i den moderne verden er bekymret over. Folk spørger altid om resultater, især hvis det vedrører deres krop og deres helbred. Og det er derfor, hver gang jeg introducerer en ny behandlingsform som f.eks den kaldet Emotional Freedom Technique, spørger klienterne altid: Hvad er fordelene? Nå kan jeg opsummere fordelene i tre ord: smertefri, kraftfuld og lommevenlig.

EFT er en smertefri metode til at vende tilbage til harmonisere sind, krop og følelser af en person, så han eller hun er fri for negative følelser. I modsætning til frygt virker processen, der er en form for følelsesmæssig akupunktur, meget blid og uden forårsagelse af smerter.

Vores krop gemmer de negative følelser som energier - uanset om de er resultater af traumer, kriser, stress, ulykker, spændinger osv. Disse negative følelser begrænser strømmen af livsenergi i vores system og har negative virkninger for vores krop. EFT hjælper med at frigive disse negative følelser og løse problemet.

EFT er virkningsfuldt. Det kombinerer behandling med fysiologiske eller psykiske problemer ved at trykke på specifikke akupressurpunkter med fingrene. Det er dig, der tapper dig selv og derfor har du fuld kontrol over din krop. Alt jeg gør er at guide dig, hvor du skal trykke, og også hvad du skal sige, mens du trykker på. EFT er så virkningsfuldt, at det kan hjælpe ved traumebehandling, smertebehandling, komme fra af afhængighed mv.

EFT er nem at anvende. Dermed mener jeg, at det er omkostningseffektivt. Det kræver ikke køb af ekstra udstyr. Der er ikke behov for at betale ekstra gebyrer for kontor. Du kan endda gøre det hjemme.