rolig fattetEN

Blog

Forbliv Positiv

Margit Cathrine Moller

Et af en stærk persons karakter er hans eller hendes evne til at forblive positiv gennem vanskelige tider. Og sådan en holdning er meget nødvendig i disse dage.

En af nyhederne i USA sagde, at der i dag er et stort behov for, at dette store lands befolkning oplever en opsving af optimisme. Der er grund til at være deprimeret - økonomien, politikken, miljøet - men der er altid grund til at håbe. Det er her, hvor sundhed og velvære kommer ind. Dem, der er mentalt stærke, kan se de mørke og prøvende tider i øjnene - uden at fornægte dem - i stedet for de finder en måde at se lyset på.

HVORDAN FORBLIVER VI POSITIVE?

1. Forbliv rolig. Intet kan opnås, hvis du går i panik. For at forblive rolig er som at mindske enhver følelse af frygt. Sov godt og lave altid dybe vejrtrækninger.

2. Kom i kontakt med din indre styrke og håb. Uanset din nuværende virkelighed og trods forudsigelserne er fremtiden ikke sat i sten. Så visualiser en bedre fremtid end den, der forårsager din depression og frygt.

3. Vær oprigtig taknemmelig for dine talenter og velsignelser. Bankkonti kan blive drænet, og gæld kan stige for nogle. Men måske har vi vores sundhed, vores erfaring, vores familier, vores hus, vores haver til at give os håb.

4. Fortsæt med at være produktiv - både hjemme og i dit job. Og hvis du er jobløs, fortsæt med at være aktiv i din jobsøgning.

5. Prøv noget nyt. Internettet tilbyder så mange muligheder i disse dage til at lære og at tjene. Der er umuligt, der ikke er noget, der begejstrer din fantasi .

6. Til sidst, forpligt dig til fortsat vækst og selvforbedring. Tæm dine følelser. Genopfind dig selv. Søg rådgivning hvis det er nødvendigt.