EN

Blog

En Stigende Accept af EFT i Toronto

Margit Cathrine Moller

Som en tilgang til healing og terapi for byens befolkning er EFT i Toronto relativt ny, men er nu ved at blive populær selv blandt dem, der ikke er involveret i det healende erhverv. For eksempel, Willard Bond of Safe og sound Tactics, en af byens pionerer inden for kvinders forsvarsuddannelse inkorporerer EFT- eller følelsesmæssig frihedsteknik som et værktøj til at styrke kvinder.

De af os, der er pionerer i EFT’s praksis i Toronto, finder dette at være en meget velkommen udvikling især efter den oprindelige modstand fra det videnskabelige samfund, der stillede spørgsmålstegn ved gyldigheden af denne modalitet fra et videnskabeligt synspunkt.

EFT-terapeuter som mig finder, at EFT er et meget fleksibelt, sikkert og effektivt værktøj til at fjerne virkningerne af de negative følelser , der er lagret i vores krop og for at fremme sundhed og velvære. Det kan praktisk taget bruges til hvadsomhelst Som et supplement til rådgivning; Som et supplement til traditionel medicin, som en form for afslapning og håndtering af stress, og endda til at skabe selvværd blandt mænd og kvinder.

EFT i Toronto har stadig en lang vej at gå. Men vi finder trøst i at vide, at på trods af indvendinger fra andre traditionelt uddannede terapeuter har EFT været kendt for at hjælpe folk med at komme sig fra dybt traume, afhængighed og fobi.