eftEN

Blog

Eft og Depression

Margit Cathrine Moller

I et tv-show viste Dr. Carol Look, en EFT-ekspert og forfatteren af `Attracting Abundance with EFT`noget, der rejste øjenbrynene hos dem, der arbejder i det psykiatriske erhverv. Hun foreslog, at EFT kan bruges til behandling af depression ved at trykke på områder af kroppen, hvilket så frigiver negative tanker.

I sin demonstration sagde hun, at du skal begynde at banke på siden af din håndflade for at introducere EFT til din krop. Tryk så på starten af dit øjenbryn, lige over det indre øje. Og så tryk under øjet, næsen, hagen, kravebenet, under armen. Hun sagde, at man skal slutte på toppen af hovedet, hvor 100 akupunkturpunkter i kroppen mødes. Positive ideer skal siges, mens man tapper på disse meridianpunkter for at frigive negative tanker. Hun anbefalede at tappe i ti minutter.

Ja, jeg er helt enig med hende. EFT kan bruges til behandling af depression ved blot at frigive negative tanker og erstatte dem med positive, livgivende.

EFT eller Emotional Freedom Technique er baseret på den gamle kinesiske akupunktur ved at tappe på meridianer i vores krop uden nåle for at frigøre følelsesmæssige forstyrrelser i din krops energi. Meridianer er energi "super motorveje", der bærer impulser af energi og informationer, og udrensning disse overbelastninger på energifloden vil resultere i naturlig healing.

Men som en udøver af EFT tror jeg, at succesen med at bruge EFT afhænger af ens motivation; Hvis man er ivrig efter at frigive disse depressive tanker, så vil det blive gjort. Husk, når det kommer til behandling af information, er det underbevidste sind stærkere end det bevidste sind.