eft psykosomatiskeEN

Blog

EFT og psykosomatiske sygdomme

Margit Cathrine Moller

Mens flere mennesker kalder det en hoax, en grundløs, meningsløs terapi, kalder andre EFT den næsten perfekte terapi.

Jeg tror, at den vigtigste grund til, at nogle mennesker rynker på panden af Emotional Freedom Therapy, er ,fordi det er enkelt og medicinfrit. Det kan `true` hele medicinalindustrien. Andres spørgsmål vedr. gyldigheden af denne terapi, er, fordi de tror, at alt, hvad der er hurtigt og enkelt, er svindel. Men - det er ikke sandt. Healing behøver ikke at være en ekstremt kompliceret, meget dyr proces, der kræver utallige tests, forsøg og medicin. Der er tider, hvor det er så enkelt som at befri dig for de følelser, der forårsager disse smerter og sygdomme.

Der er to måder, vi kan frigøre og frigive disse følelser: mentalt og fysisk. Med mentalt mener jeg ved at gennemgå sådan en proces som hypnose, som gør det muligt for sindet at genkalde minderne og omdanne dem. Ved fysisk betyder jeg at tappe på de dele af kroppen, hvor følelserne muligvis opbevares og frigives, fordi følelser opbevares som fysiske energier.

Men på baggrund af mine års erfaring som healer er det logisk simpelt. Der er mange kroniske sygdomme, der er forbundet med eller forårsaget af vores negative følelser. Uanset hvor ofte vi går til kirurgi, behandlinger og medicin, vil sygdommen gentage sig, hvis følelserne ikke frigives. Det er her, EFT kommer ind. Så det er simpelt som det.