eft frihedEN

Blog

EFT og Frihed

Margit Cathrine Moller

Folk som mig inden for healing, coaching og genopretning finder det altid spændende, når en ny trend kommer. Vi deltager i workshops, læser rapporter og eksperimenterer med disse tilgange. Men engang imellem støder vi på en ide, en tilgang, en metode, der virkelig føles rigtig. Engang imellem støder vi på en banebrydende terapi, der ombefanger det, vi virkelig tror på.

For mig var et af de øjeblikke, da jeg stødte på EFT eller Emotional Freedom Technique. Det var et Eureka-øjeblik. Jeg følte - det er det! Efter år med rådgivning, coaching og terapi med klienter her i Canada og i Danmark var der nok af grunde til at tro på, at folk har mange "ufriheder" - tidligere følelser og energier fanget i forskellige dele af kroppen. Det giver meget mening for mig, at uanset hvor meget du taler om det, kan disse energier ikke fjernes, førend de er fysisk lokaliseret og frigivet fra kroppen. Og sådan fungerer EFT - det er en form for følelsesmæssig akupunktur.

Bare gør denne enkle test: Du spekulerer meget grundet dine problemer. Chancerne er, at du vil opleve hovedpine. Der er smerte. Bare tryk med dine fingre og sig hvad der kommer til at tænke på vedr. de dele, der er smertefulde. Du vil bemærke, at du vil begynde at føle lettelse.

Denne proces er taget til et andet niveau og udviklet til en specifik terapeutisk metode, som nu hedder EFT.

Min passion for at styrke folk, min evne til at forstå den menneskelige naturs indviklede detaljer og min intuition til fysisk og spirituel healing kan altsammen blive udnyttet via denne metode. Og dem, der har oplevet dette, kan attestere, at det er en af de bedste healings teknikker i dag.