hypnoseklienterEN

Blog

Coaching hypnotisører for finansiel stress

Margit Cathrine Moller

Store nyhedsforretninger rapporterede tidligere på et tidspunkt, at hypnotisører har set en stigning i klienterne, der søger hjælp med øget økonomisk stress. Selvom rygestop, vægtkontrol og stress altid har været de mest almindelige årsager til, at folk går til hypnosørernes kontorer, er det blevet ændret med økonomien er nedgående.

Ifølge Wall Street Journal-rubrikken, Mary Pilon, der rapporterede i afisens finansielle sektion, opstod denne landsdækkende stigning i hypnoseklienter primært i de finansielle centre som Wall Street, men har også spredt sig over hele landet for også at omfatte gennemsnitlige borgere, ikke Bare de handlende, mæglere og andre finansielle fagfolk.

Lokal konsulterende Hypnotist Margit Cathrine Moller, C.Ht., bekræfter, at der helt klart er sket en stigning i klienterne, der søger lindring fra stresset som følge af deres personlige økonomiske situationer. Mange klienter vil blot stoppe med at ryge for at spare penge brugt på cigaretter, mens andre har brug for hypnotisk hjælp til at begynde at tænke mere positivt og for at reducere deres økonomiske stress.

Kilometre væk fra de store finansielle centre har rådgivende hypnotisører stadig set en stigning i kunder, der har brug for at tilpasse deres livsstil for at imødekomme en ændring i indkomsten eller have andre personlige problemer som følge af den økonomiske afmatning.

"Hypnose er ikke en tryllestav, men simpelthen en måde at hjælpe klienterne med at tilpasse deres tankegang, ændre deres adfærd og i sidste ende opnå deres personlige mål", siger Dr. Dwight Damon, præsident for det 12.000 medlems nationale guild for hypnotisører."

Vi arbejder med almindelige dagligdags mennesker for almindelige dagligdags problemer, og økonomisk stress passer helt sikkert ind i det spektrum.