hypnose mod depressionEN

Blog

Bevæg dig væk fra Depression

Margit Cathrine Moller

Måske på grund af klimaet, økonomien, den politiske uro, naturkatastroferne eller det faktum, at vores liv er blevet stillesiddende og isoleret. Men her er en voksende epidemi af depression i dag.

Sir Winston Churchill henviste til det som sin "sorte hund" - et bevis på, at depression kan ramme alle. Over 120 millioner mennesker over hele verden er ramt af det, hvilket gør depression til en af de største årsager til handicap, jobproblemer, skilsmisse og separation og meget andet.

Mens terapi og coaching er dokumenterede metoder til at komme over depression, er der måder at undgå det på. Der er naturlige trin, som når en del af din rutine er

1. Leve en aktiv livsstil. Regeringen planlægger at gennemføre et Adult Tax Fitness Credit Program for at tilskynde folk til at bevæge sig og være mere aktive i fitness- og sportsaktiviteter. Øvelser frigør hormoner, som får folk til at have det godt. Sørg for at det indeholder aerobiske øvelser. Det frigiver endorfiner og er en god måde at frigive stress. Gå rundt i byen eller vælg en strand eller boardwalk langs en sø. At gå bringer underværker. Jeg må dog anbefale, at du først snakker med din læge, da du måske har en fysisk tilstand, der kræver bedre planlægning vedr. dit motionsprogram.

2. Spis en afbalanceret kost. Fødevarer påvirker vores hormoner. Så du har brug for en god dosis omega-3 fedtsyrer dagligt for at aktivere disse neuroner i din hjerne. Hvis du ikke vil bruge disse kosttilskud, skal du sørge for, at du spiser naturlig mad som fisk, frugt og grøntsager.

3. Få en god nattesøvn. Lav en regelmæssig sovetid, så søvn bliver en del af din krops rutine. Fjern fjernsynet fra dit soveværelse for at undgå fristelser. Undgå koffein og alkohol. Lav nogle vejrtrækninger. Husk at en træt krop og et roligt sind er nødvendigt for en god søvn.

4. Gå ud med venner. Gør det enkelt og sjovt, du behøver ikke at tale om dine problemer. Bare se en film, gå i parken, besøge et museum, lave noget fælles havearbejde eller drik en kop kaffe. Beskæft dig med andre for at undgå at føle dig isoleret. Og nej, en Facebook-chat er ikke en erstatning.

5. Mediter! Sørg for at du renser dine tanker dagligt. Negative tanker skaber negative energier. Du kan downloade nogle meditationsteknikker, og det tager ikke så meget af din tid, men fordelene er uendelige.

Jeg plejer at give mine klienter en kombination af disse aktiviteter, så de er styrket til at imødegå, at depression sætter ind.