reiki healingEN

Blog

Bønner og Healing

Margit Cathrine Moller

Jeg vil gerne afvige fra mit sædvanlige blogindlæg for tale om noget, der altid har været en del af menneskelige kulturer over hele verden siden tidernes morgen - forbindelsen mellem bønner og healing.

Jeg vil ikke fokusere på nogen undersøgelse (selvom der er mange, nogle endda af læger), men jeg vil gerne bruge symbolernes beføjelser: fyrtårnet.

Nogle mennesker finder det effektivt at kombinere medicinsk behandling, metoder til velbefindende og bønner i deres healings rejse. Selvom jeg ikke foreskriver det for mine klienter, finder jeg det også logisk og meningsfuldt, at nogle af dem vælger at inkludere bønner på deres vej mod healing.

For mig, uanset din religion eller tro er, etablerer bønnen en direkte forbindelse til din kilde. Det er som en bevidst og velovervejet handling at se på fyrtårnet mens du rejser i mørke. Det bringer håb og garanterer, at vi ikke er alene på vor rejse, og at der er vejledning - altid tilgængelig.

Vi er stadig ansvarlige for vores egen proces på samme måde, som at vi stadig navigerer på havene. De, som beder, og dem, der virkelig tror, giver ikke op eller holder op med at deltage i deres healingsprocesser, de retter blot opmærksomheden mod tidevandet, bølgerne og lyset.