Artikler

Påskebudskabet om Håb for alle
ved/margit cathrine moller

Når vi deler fejringen af påske med den kristne verden, lad os også dele i håbets betydning, som er en af de vigtigste påskebeskeder – de andre er fred, forsoning og fornyelse af livet.

I dag er påske både en fest for den åndelige genfødsels gave og samtidig en påmindelse om den konstante fornyelse af livet her på Jorden.

Det er ligegyldigt, om vi er kristne eller ej, eller om vi er troende eller ej. Denne budskab om håb skal være meningsfuld i vores ønske om at leve vores livs fylde.

Jeg vil gerne citere påske meddelelsen om ærkebiskop Colin Johnson fra bispedømmet Toronto i den anglikanske kirke i Canada.

“Så mange ting kan gøre os bange. Tabet af en elsket, et arbejde, et brudt venskab og oplevelsen af ikke at blive værdsat af andre er blandt de mange oplevelser, der kan efterlade os fortvivlede uden at vide hvad man kan forvente, værende bange selv. De, der mødte den opstandne Kristus – de to maryre, vagterne, disiplene – alle oplevede en dyb forandring i deres liv. Kristus levede og tilbød fred og håb til dem. De blev tilbudt nye begyndelser. Hans nærvær bragte ikke hævn men forsoning. Vor Herres opstandelse overvinder synd og død. Hans opstandelse er sand forløsning, en invitation til nyt liv, hvor enhver menneskelig fejl kan korrigeres, og vi kan frigøres fra det, der binder og bekæmmer eller ødelægger sand frihed og velkommen til hans rige.

Vi lever i en vidunderlig men dybt såret og sårende verden, som til tider er uhyggelig, uforgivelig, grusom og uden anden chance. Påske giver sikkerhed for, at de mange vanskeligheder og udfordringer, der truer med at overvælde os, vil blive overvundet.

På trods af hans disciples fortvilelse, tilbød soldaternes grusomhed og kvindens fortvivlelse dem som han tilbyder os nyt liv, tilgivelse og håb for fremtiden. Vi kan finde helbredelse og håb i ham, der kom, for at vi kan genvinde livet i al sin fylde. Den opstandne Kristus, i sin dybe kærlighed, gør det muligt for os alle at have anden chance, ny begyndelse, nyt liv.

Jesus siger til skræmte disciple: “Vær ikke bange.” Til os siger han: “Vær ikke bange.” Uanset hvad det er, der får dig til at frygte, vil Jesus den opstandne Kristus være med dig og vil gå foran dig og fortsætte med at være med dig. Han tilbyder dig glæde og fred, tilgivelse og håb. Mest af alt tilbyder han dig selv. Du behøver ikke frygte. Han har overvundet verden!

Glædelig påske til os alle sammen!

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...