EN

Artikel

Hvorfor vælge hypnoterapi til vægtkontrol

Margit Cathrine Moller

Kort sagt er fordelene ved at vælge at have et "virtuelt" gastrisk bånd gennem hypnose i stedet for en operation for at lave et fysisk bånd, er som følger:
• Ingen risiko for komplikationer fra operationen
• Ingen ventelister til hospitalet
• Garanteret accept
• Ingen lange restitutionstider og intet behov for at sætte resten af dit liv på hold • Intet behov for bedøvelsesmidler eller andre lægemidler
• Ingen smerte eller ubehag
• Meget lavere omkostninger end valgfri kirurgi

Fordele mod et større skridt til at se sundere ud er:

• Omkostningseffektiv
• Ingen ulemper
• Ingen påtrængende medicinsk procedure
• Ingen frygt for at få operation

Hvordan virker det?

Alle ovennævnte fordele burde være indlysende, og det er forsåeligt, hvis du tænker, at det "lyder for godt til at være sandt". Og dog, når først du er opmærksom på nogle af måderne, hvorpå hypnose og hypnoterapi fungerer, vil du se, at resultaterne kan være lige så effektive som en invasiv fysisk procedure.

Vægt-øgning forekommer for langt de fleste mennesker gennem en ubalance i forholdet mellem de kalorier, som kommer ind, og som bliver forbrugt. At komme af med den uønskede vægt kan være utroligt udfordrende for de fleste af os, da hver person er unik i deres forhold til forholdet til mad. Derudover ser det ud til, at nogle mennesker har brug for langt færre kalorier end andre for at kunne forsyne deres krops behov, hvilket var en god nyhed, da vi var jægere, som måtte samle føde ind for at undgå at sulte i perioder med mangel på mad, men det er ikke længere ønskeligt nu, hvor vi har et så bredt udvalg af mad til rådighed i ubegrænsede mængder.

Bortset fra de enkle fysiske signaler, der fortæller os, at vi er sultne, modtager vi utallige meddelelser fra vores bevidste og ubevidste sind omkring ønsket om at spise. Vi søger ofte trøst fra følelsesmæssig nød ved at indtage visse fødevarer, og mange mennesker rapporterer om følelse af afhængighed eller uudholdeligt trang til de fødevarer, vi ved, at vi har brug for at undgå, hvis vi vil tabe os..

Vores sind og hjerner er utroligt kraftfulde, og når vi er i stand til at træne vores hjerner til kun at give os de beskeder, vi virkelig vil reagere på, bliver resten relativt let. Hypnoterapi gør netop det.

Efter en session med gastrisk båndhypnose vil dit sind og hjerne generere forskellige, sundere tankemønstre. Ved brug af forskellige teknikker, herunder dyb afslapning, kan din terapeut hjælpe dig med at omprogrammere dit ubevidste sind, så det "ved", at din mave er tilfreds med meget mindre portioner. Du vil forblive bevidst og i kontrol gennem hele sessionen, når du får forslag og positive tankeprocesser, som vil ophæve din selvsaboterende adfærd, når det kommer til at spise. Hypnose giver os mulighed for at omprogrammere uønskede reaktioner og tankemønstre. Du vil ikke længere føle dig hjælpeløs over for en trang til usunde fødevarer fyldt med fedt eller sukker. I stedet vil dit underbevidste sind have en positiv indflydelse på dit bevidste sind, så du kan træffe de rigtige valg og tage de nødvendige handlinger, der vil føre til vægttab.

Hvis du seriøst overvejer at gennemgå en fysisk procedure for at hjælpe dig med at komme af med uønsket vægt, så er du bestemt en fremragende kandidat til et Hypno Gastric Band. Ligesom enhver form for adfærdsændring er det nødvendigt, at det første skub og drivkraft starter i den person, der ønsker ændringen. Vi ved alle, at det at opgive en afhængighed starter med et ønske om at føle sig anderledes, at opføre sig anderledes og at høste fordelene ved ændringerne. I forbindelse med at tabe sig er det ikke anderledes. Kort sagt, hvis du virkelig vil tabe din ekstra vægt, vil et Hypno Gastrisk Bånd hjælpe dig med at nå dit mål