Artikler

Gastrisk bånd hypnose hjælper med vægttab
ved/margit cathrine moller

Bliv tyndere og føl, at du er bedst hver dag! Er du en af de millioner, der oplever fedme på et eller andet niveau? Du har prøvet alt og kan ikke flytte din ekstra vægt uanset? Uanset om du gør. Holder vægten dig konsekvent bekymret? Er det korrekt at sige, at du er syg og træt? Har du taget et stik i alt andet, bortset fra at intet har virket?

Det lyder utroligt, men virker det?

Hypnose er en helt naturlig oplevelse, som er sikker, afslappende og behagelig med ikke overraskende resultater, og en person kan effektivt opleve det hele, mens han er hypnotiseret. Faktisk bliver de hundreder af år gamle procedurer med hypnotisering brugt gradvist som en mulighed i modsætning til standardmedicin, hvor den viser sig vigtig til at accelerere helingen, lindre stress og kontrollere smerten

Et stort antal individer over hele kloden har brug for at blive tyndere og føle sig lettere, mere gavnlige og fittere, men kampen for at flytte disse ekstra kilo uanset hvilken diæt de går igennem, eller måske finder de ud af, hvordan de skal smide dem, men alligevel inden længe krybe tilbage.

Så søger du at tabe dig?

Fordele mod et større skridt for at se sundere ud er: o Omkostningseffektiv o Ingen gener o Ingen indgribende medicinsk procedure o Ingen frygt for at blive opereret

Hvad er gastrisk båndhypnose? Er det en medicinsk procedure? Er det noget andet? Hvordan kan det virke? Er det berettiget for mig?

Mavebåndshypnosen Toronto er en metode, der forbinder med dit kreative sind i fortællingen om dit forestillede mavebånd med kirurgisk erfaring. Der vil aldrig være noget fysisk tegn på medicinsk procedure, ingen ar, intet blod og ingen rekreation fra den medicinske procedure. Der er ingen negative reaktioner på den medicinske procedure, da du aldrig har haft den medicinske procedure.

Under alle omstændigheder, i lyset af det faktum, at vores sind ikke adskilles mellem den virkelige verden og fiktionen, kan vi ved at møde den virtuelle oplevelse forestille os, at det virkelig skete. På det tidspunkt fortsætte, som om det gjorde.

Så vi kan have den adfærd, der sikrer, at personen ikke møder nogen smerte og kan være forsigtige, hvilket inkluderer risiko. Du finder ud af, hvordan du 'hører' din krops tegn på fuldførelse og reagerer på dem ved at stoppe for at spise. Du ser din åbenhed over for en mæthedsfornemmelse og holder op med at spise naturligt uden stress.

Hvordan virker det?

Gastrisk bånd hypnose kan være svaret på at opnå et nyt udseende dig rundt omkring. I kan alle sammen prøve denne gastrisk bånd metode, der er praktisk, uden nogen af risikoen forbundet med en ægte medicinsk procedure.

Det genoptræner i det væsentlige dit sind og din krop til at blive mere glad med mindre næring og ændrer, hvordan du tænker og bærer dig selv. I modsætning til en spisekur, er dette en langsigtet fordel, der ikke inkluderer følelse, som gør dig sulten eller får dig til at føle dig elendig!

Du vil blive hypnotiseret til at acceptere, at din mave er blevet formindsket i størrelse og vil føles mæt med små små portioner, du vil begynde at undgå usund mad og gradvist føle dig opmuntret til at træne. På trods af alt vil du spise nok til at bevare en sund krop og hjerne, men vil komme i form lidt efter lidt og begynde at føle dig yngre og sundere.

Enkeltpersoner har opnået deres fantastiske resultater med kun en masse hypnoterapi-sessioner, du kan endda undersøge, hvordan gastrisk band har ændret individers liv.

Har du lyst til at prøve det?

Befri dig selv fra din fortid ved at løse årsagen til dine følelser, vaner og begrænsende overbevisninger. Giv en mere strålende, progressivt positiv fremtid med en strategi, der er beregnet til at garantere din velstand. Nu kan du nemt nyde fordelene ... så slip kiloene på uger og få dig selv til at se yngre ud.

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv