Artikler

Virtuel hypnose mavebånd
ved/margit cathrine moller

Alle drømmer om at tabe sig for at se unge og attraktive ud i dagens verden. Vægttab holder dig også sund og rask. Vedligeholdelse af vægt holder lavt kolesteroltal, balancerer sukkerniveauer, holder dig stressfri og holder hjertet i en sund position. Alle bør tabe sig for at nyde langsigtede sundhedsmæssige fordele.

Det er en udfordring at kontrollere din trang til at spise. Hvad hvis jeg fortæller dig, at der er en måde at tabe sig på uden brug af nogen diæt som sådan? Ja, det er muligt. Virtuel hypnose mavebånd er en teknik, der bruger dit sinds kraft, så du kan tabe dig på en sund måde!

Lad mig introducere dig til "Virtuel Hypnose Gastrisk Bånd," en ny og vellykket vægtkontrolteknologi, der udnytter din fantasis kraft. Ja, der er ingen grund til at affinde sig med langsom træning og falske diæter, der får dig til at tage på i vægt, så snart du holder op med at følge dem.

֍ Virtuel hypnose mavebånd

Måske du spekulerer på, hvad et Virtuel Hypnose-mavebånd er? Virtuel hypnose mavebånd er en ikke-kirurgisk procedure, der anvender hypnose til at overbevise din hjerne om, at din mave er fuld efter at have indtaget den rigtige mængde mad, og at du ikke behøver at spise mere. Du vil så skubbe den overskydende mad væk!

Det virtuelle hypnose-mavebånd giver dig mulighed for at spise, hvad du vil, samtidig med at du vil blive tilfreds med færre og mindre portioner. Der vil ikke være nogen følelser af sult eller afsavn. Virtuelt hypnotisk mavebånd vil være en langsigtet løsning på dine vægttabsproblemer! Dette enestående program bruger underbevidsthedens kraft til at skabe et "virtuelt" mavebånd, der på en sund måde vil kontrollere dine spisevaner uden bivirkninger.

֍ Fremgangsmåde:

The Virtual Gastric Band-terapi, opfundet af Sheila Granger (UK), er en hypnosebaseret teknik, der overbeviser dit sind om, at din mave er skrumpet ind til størrelsen af en golfbold. Teknikken kombinerer kraften i hypnose, kognitiv adfærdsterapi (CBT), NLP og overbevisende visualiseringer for at hjælpe dig med at foretage et permanent vægttabsskift. Terapeuten vil tale dig gennem 'operationen', efter du er i en hypnotisk tilstand. Du vil blive ledt gennem hvert trin i proceduren, fra at blive lagt under bedøvelse til at lave det første snit, montere båndet og sy snittet. Lydene og lugtene fra en operationsstue hjælper med at overbevise din underbevidsthed om, at det, der bliver sagt, virkelig sker med dig.

Du vil ændre dit forhold til mad ved at omstrukturere din hjerne, spise mindre, vælge sundere mad, motionere og drikke mere vand.

Simpelthen ved at bruge hypnosens kraft, vil din mave krympe. Denne tilgang er en naturlig biologisk proces, hvor det underbevidste sind vælger sundere valg spontant og ubesværet. Du lærer at genkende din krops krav og ønsker, samtidig med at du er tilfreds med langt mindre mængder mad, hvilket resulterer i permanent vægttab.

֍ Ulemper ved fysisk mavebånd

Målet med et fysisk mavebånd er at begrænse mængden af den portion mad, en person fysisk kan spise, hvilket får dem til at føle sig mæt efter kun at have indtaget en lille mængde mad, hvilket fremmer vægttab . De fleste mennesker, der får denne operation, gør det som en sidste mulighed efter at have udtømt alle andre vægttabsmuligheder. Mavebåndsoperation har ligesom andre operationer ricisi.
• Nogle af ulemperne ved at have et fysisk mavebånd kan evt. omfatte:
• Bandet begynder at være malplaceret gennem tiden. Følelse af at være syg, opkastning og halsbrand kan alle være resultatet af dette. Båndet skal muligvis justeres eller fjernes igen.
• Der er et hul i maven. Mad kan bringe lækage ind i din mave efter en gastrisk bypass eller gastrisk sleeve (en anden type mavebånd), hvilket skaber en farlig infektion, der kan kræve antibiotika og kirurgi for at helbrede enhver skade.
• En tilstoppet tarm Blokering kan resultere i kvalme, mavesmerter, synkebesvær og afføringsproblemer. En kirurg kan blive nødt til at fjerne eventuelle forhindringer i maven.
• Underernæring. Efter en fysisk vægttabsoperation kan det være udfordrende at optage den rette mængde vitaminer og mineraler, hvilket betyder, at mange mennesker bliver nødt til at tage kosttilskud resten af deres liv for at undgå fejlernæring.
• Behov for at holde sig til en specifik diæt, der ikke vil skade det indsatte mavebånd.
• Større kost- og spisevaner er påkrævet for sikkert og effektivt vægttab med mavebånd. Tag for eksempel mindre mundfulde, tyg grundigt og spis langsommere.
Selvfølgelig ønsker ingen at gå igennem smerte efter operationen. Hvorfor skulle man gå igennem al smerten, hvis der er en anden mulighed? Virtuelt mavebånd er den sikreste mulighed for at tabe unødvendigt fedt, mens du nyder al den lækre mad.

֍ Fordele ved virtuel hypnose mavebånd:

Kontrol over dit måltid

Du kan føle dig tvunget til at følge kalorietællende vægttabsregimer, hvis du er overvægtig. Det er ikke let at holde sig til stramme tidsplaner.

Når det kommer til Virtuel hypnose mavebånd, du behøver ikke at holde styr på dine kalorier. Der vil heller ikke være stringente kostprogrammer, så du kan råbe "Ja!" i stedet skal du planlægge dine spisevaner for at lave dine planer og sætte dine egne vægtmål. Hovedprincippet i gastrisk båndhypnoterapi er, at dit sind er afgørende i dit vægttab. Du kan for eksempel have tilbagevendende trang til usunde måltider (eller simpelthen for meget mad) på ubelejlige tidspunkter af dagen. De to farligste tidspunkter er om eftermiddagen og om natten! Hypnoterapi kan hjælpe dig med at overvinde dette problem og omprogrammere dit sind til at spise sund mad, der vil holde dig sund og hjælpe dig med at tabe den overskydende vægt, du bærer på.
• Slip af med vægttabsprodukter.

Det er umuligt at tilbagevise, at folk, der bruger vægttabsprodukter, taber sig. Men hvis patienter stopper med at bruge medicinen, tager de ofte deres tabte vægt på igen. Der er ingen vægttabsprodukter, der bruges i virtuel gastrisk hypnoterapi. Du kan tabe dig naturligt ved at bruge simple procedurer. En af de væsentlige fordele ved hypnose er efter min mening, at det kan øge personligheden og selvværdet.
• Den mest bekvemme metode

Mange taber sig og vender derefter tilbage til deres tidligere spisevaner efter at have været på slankekur i uger eller måneder uden at se de forventede fordele. Virtuel gastrisk hypnoterapi kan hjælpe dit sind og dine følelser med at komme med på vægttabsproceduren. Du vil være mindre sulten og mere motiveret til at tabe dig. Som et resultat er denne terapi fremragende til at reducere mental belastning, stress og negative tanker, der kan forårsage kaos på din vægttabsindsats.
• Omkostningseffektiv

Virtuel gastrisk hypnoterapi er en omkostningseffektiv teknik. At gå efter et fysisk mavebånd koster dig mange penge, da du betaler for procedurer, hospitalsregninger, medicin og andre udgifter. I tilfælde af virtuel mavebåndshypnoterapi behøver du kun at betale for terapeutkonsultationen og sessionsgebyret.

֍ Hvem kan få det?

Enhver, der besidder et sundt sind og lyst til at tabe sig og bevare vægten uden at følge sløve trænings- og kostplaner. Virtuel hypnose Gastric Band procedure involverer dit underbevidste sind.

֍ Har Virtuel gastrisk hypnoterapi nogen ulemper?

Nej, Virtuel mavebåndshypnoterapi er fuldstændig sikker. I modsætning til operation er der ingen restitutionstid, og der er ingen risiko for dit sind eller krop. Mens du er i hypnose, vil din hypnoterapeut aldrig tvinge dig til at tænke noget, du ikke vil tænke.

Du vil ikke føle dig mærkelig eller som var du i staver, når du bliver bragt ud af trancen, så bare rolig. Og ja, alt, hvad der sker i løbet af sessionerne, vil blive husket på det underbevidste plan!

֍ Vil jeg opleve smerte eller nogen følelsesmæssig forstyrrelse?

Nej, du vil ha` det fremragende. Du vil ikke opleve nogen følelsesmæssig forstyrrelse, smerte, distraktion eller andre dårlige følelser.

֍ Hvordan er behandlingsprocessen?

Diæter, som vi alle ved, virker kun på kort sigt. Du kan spise alt, hvad du vil med Virtual Gastrisk Bånd, men du bliver nødt til at indtage de mindre portioner. Ingen vægttabsprocedure, inklusive kirurgi og slankekure, kan garantere præcise resultater. På samme måde, som med enhver form for hypnose, er succesen med virtuel gastrisk hypnoterapi betinget af, at du accepterer processen med et åbent sind og vilje til at ændre din livsstil.

֍ Hvor lang tid vil proceduren tage?

Programmets varighed er 4-6 uger. Din første aftale med terapeuten vil være en indledende konsultation, hvor du vil diskutere dine forventninger og resultater for hypnoterapi samt du får din operation. Hele proceduren vil foregå i sessioner. Der vil være fire sessioner, som vil foregå én efter én. I disse sessioner vil din underbevidsthed blive overbevist om at skære ned på overskydende mad. Programmet består ikke kun af de fire sessioner, men der vil også være to (optagelser), der vil hjælpe dig med at bevare roen og slappe af.

֍ Hvem skal jeg stole på med programmet?

Virtuelt hypnotisk mavebånd er den del, som du bør være mest opmærksom på. At bestille tid hos en amatørterapeut kan resultere i enorme tab og skader både økonomisk og helbredsmæssigt. Giv aldrig fat i dit helbred i hænderne på en amatør. Søg altid efter en professionel terapeut til virtuelle mavebåndshypnoterapi procedurer og -sessioner.

֍ Næste trin!

Håber artiklen har hjulpet dig med at forstå Virtuel gastrisk hypnoterapi. Curo.net tilbyder omkostningseffektive og pålidelige procedurer til Virtuel gastrisk hypnoterapi under supervision af professionel terapeut. Du kan lægge dit helbred i deres hænder og være sikker på, at du er i trygge hænder. Så hvad venter du på? Få forbindelse til de mest pålidelige procedurer og start din rejse mod en sund livsstil nu!

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv